StoryEditorOCM
KošarkaJUNIORSKO PH |

NAKON DVIJE POBJEDE, DRUGI PORAZ DUBROVNIKA Pali u Višnjiku zbog loše druge četvrtine

Piše Tonči Vlašić
24. siječnja 2021. - 15:03

Nakon dvije uzastopne pobjede kod kuće, Diadora i Voštarnica, drugi poraz Dubrovnika u južnoj skupini Prve hrvatske juniorske lige. Na startu sezone Dubrovnik izgubio je od Splita na Gripama, a sad od druge momčadi Zadra u gostima s 90:69.

Bile su tri rezultatski izjednačene četvrtine u zadarskom Višnjiku, ali u drugoj četvrtini nije išlo Dubrovnik. Domaćin je tih deset minuta dobio s 32:15, te je znao u nastavku sačuvati prednost. Drugo poluvrijeme završilo je 39:39. 

Dubrovnik je pod vodstvom trenera Željka Vreće i pomoćnog trenera Darka Kunce igrao protiv Zadra II u sastavu: Luka Kriste (21), Martin Mucić (5), Frano Maštrapa (2), Bruno Matušić, Jakov Vujičić (3), Lovre Begić (5), Denis Mehić, Matija Zorić (20), Matija Koprivica i Mateo Tomašević (13).

U južnoj skupini je ukupno osam sastava. Uz pet spomenutih, Split, Diadora, Voštarnica, duga momčad Zadra i Dubrovnik tu su još Sonik Puntamika, prva momčad Zadra, te Šibenka. Igra se dvokružno, četrnaest kola. Prva tri mjesta vode izravno u dalnje natjecanje, u završnicu prvenstva Hrvatske, dok će četvrti i peti za isto igrati dodatne kvalifikacije.

19. travanj 2024 23:05