StoryEditorOCM
KošarkaEKSKLUZIVNO |

LEGENDARNI KOŠARKAŠ LAKERSA OPET U DUBROVNIKU Magic Johnson ispunio obećanje koje je dao na Stradunu prošlo ljeto!

Piše Tonči Vlašić
23. lipnja 2021. - 10:44

Magic Johnson je opet u Dubrovniku. Jedan od najboljih NBA košarkaša svih vremena, koji je u Hrvatskoj bio na odmoru prošlo ljeto, ispuno je obećanje: 'Ovdje je prekrasno, vjerujem kako ću opet doći!' - rekao je u kolovozu 2020. godine nakon što je napravio đir Stradunom s obitelji, u pratnji supruge Cookie, te prijatelja. Pozitivno je tad odgovorio na zamolbu za fotografijom. Podigao palac gore, te nastavio, kao je istaknuo, uživati.

Član slavne generacije Los Angeles Lakersa čije su brojke fantastične, pet puta je bio NBA prvak, sjećamo se kako je osvojio zlato sa SAD-om na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, tu utakmicu Hrvatska ne zaboravlja jer je ona bila suparnik jedinom pravom Dream Teamu u finalu, zatim bio je dvanaest puta NBA All Star igrač, tri puta MVP lige, itd., itd., sletio je privatnim zrakoplovom u Zračnu luku Dubrovnik, kojeg krasi grb LA Lakersa, te registracija MJ32.

Nepoznanica je koliko će Magic ovaj put ostati u Dubrovniku, te hoće li, kao i prošle godine, napraviti opet i đir Lijepom našom. 

25. travanj 2024 03:10