StoryEditorOCM
ZabavaA TEK LIVAJA!

Zaljubljene u Gvardiola će se rastopiti! Joško se brije u hotelskoj sobi gol do pasa, frizer objavio brojna videa kako ih šiša i sređuje: ovo su Vatreni u intimnijim trenucima

Piše dv
19. prosinca 2022. - 17:40

"Ivan Perišić je najzahtjevniji, svako šišanje traje najmanje pola sata, a kako nemam stolac na podizanje, boli me kralježnica!" - otkrio je novinarima 24sata Dario Vilić, koji se ispostavio kao hit frizer, ali bogme i odličan insajder oko naših Vatrenih, na netom završenom i broncom ovjenčanom SP-u u Kataru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uspješni friz meštar iz Sesveta objasnio je kako se odlučio otići za Dohu i biti na raspolaganju hrvatskim reprezentativcima, pogotovo dlakavijima poput Joška Gvardiola, kojemu je sustavna pomoć sa škarama i britvicom nedvojbeno nasušna potreba.

"Vidio sam kako ispadne kad se igrači sami šišaju! Ono je katastrofa, tko bi takav išao van..." - ispričao je smijući se.

Objavom brojnih video snimki na svom profilu na Instagramu, na kojima je otkrio kako to izgleda kad dotjeruje Gvardiola, ali i kako se hrvatski hit stoper brije gol do pasa pred ogledalom ili kako nastaje "ganc nova" frizura Marka Livaje u hotelskoj kupaonici uz adekvatnu glazbenu podlogu, Dario je oduševio brojne pratitelje na Instagramu. Njihov se broj nakon ovako atraktivnog materijala, očekivano, iznimno povećao.

Da ne trošimo riječi uzalud kad snimke sve govore, uživajte:

23. travanj 2024 00:04