StoryEditorOCM
ZabavaPOMOZIMO JOJ PRONAĆI GA

Zaljubljena djevojka traži dečka kojeg je vidjela u shopping centru, opisala ga je do u detalje

Piše dv/sd
30. rujna 2022. - 22:05

Zamislite koliko vas netko mora osvojiti na prvi pogled da ste kadri pronaći mailove gotovo svih splitskih redakcija kako bi ponovo susreli tu osobu. Našoj čitateljici Ivani V. upravo se to dogodilo.

Zaljubila se u mladića kojeg je vidjela u splitskom shopping centru, ali očigledno u tom trenutku nije shvatila da ju je osvojio na prvu. Što zbog žurbe, što zbog sramežljivosti i izgubljenosti, nije smogla snage prići mu.

- Nadam da ću ga možda pronaći ovim putem. Ne znam ništa o njemu, pa čak ni ime. Nosio je crne Puma patike, bio u crnoj trenirci i crnoj majici kratkih rukava s printom na lubanju od šljokica. Smatram da su mi šanse malene, ali hajde, možda ipak bude mrvu sreće. 

Od fizičkih osobina mogu navesti da je recimo sportske građe, visine od nekih 185 do 190 cm, kratko ‘moderno’ ošišan, svjetlije smeđe kose i s crnim naočalama za vid. E da, sjedio je s prijateljem večeras oko 21 sat u Food Courtu u centru Mall of Split. Prijatelj je tamniji s bradom, i koliko sam uspjela vidjeti, pio je shake i jeo burger iz McDonaldsa. Pritom nije loše navesti da je imao neke poteškoće s aparatom pri naručivanju - slikovito je naša čitateljica opisala taj trenutak.

Sve u svemu, ako netko prepoznaje opis momka ili se on prepoznaje sam, sigurno će pronaći način da dođe do romantične, odvažne i simpatične Splićanke. Mi ćemo mu olakšat posao i ovdje priložit e-mail anonimne djevojke: ivanaav2000@gmail.com

Ivana, javi nam ishod.

 

24. travanj 2024 04:25