StoryEditorOCM
ZabavaDvostruki strijelac

Zahvalni Vatreni: Andrej Kramarić nakon velike pobjede objavio fotku na kojoj je s najbližima ispred križa

Piše DV/ Valerija Bebek, Gloria.hr
28. studenog 2022. - 16:00

Andrej Kramarić koji je u maestralnoj pobjedi Hrvatske nad Kanadom zabio dva gola na svom je Instagram profilu objavio znakovitu fotografiju. Andrej je pokazao kako sa suprugom Mijom Ćurković i sinom pozira ispred križa Isusa Krista. Nogometaš u nosiljci drži sinčića dok istovremeno drži rukom nogu kipa. Ovom fotografijom Kramarić se vjerojatno zahvalio za svoj izniman doprinos prvoj pobjedi hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, piše gloria.hr.

image

Kramarić nakon zgoditka

AFP

Kramarić je proglašen najboljim igračem utakmice. njegov prvi pogodak donio je izjednačenje, nakon šokantnog prvog gola koji nam je zadala Kanada. Nakon tih 1:1 Vatreni su jednostavno preokrenuli igru i postigli fenomenalan rezultat od 4:1.

Andrej i Mia vjenčali su se u ožujku 2021. u zagrebačkoj vijećnici, zavjete su izgovorili nakon četiri godine ljubavi. Vjenčali su se u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu u krugu obitelji, kumova i bliskih prijatelja.

Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled.

- Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš.U kolovozu iste godine par je dobio svog prvog sina, Mia je rodila u Zagrebu, a dječačića su nazvali Viktor.

20. travanj 2024 02:48