StoryEditorOCM
ZabavaMALO SE ZAIGRAO

Zabrinuta Hrvatica ušla je u kuću i zatekla muža kako oblači njene najlonke, zatražila je pomoć drugih žena, jedan je savjet prilično znakovit, pročitajte....

Piše dv
10. studenog 2022. - 17:13

Facebook stranica za anonimne izjave "Mamine tajne anonimne i javne" na profilu je danas objavila krajnje neobičnu ispovijest, donosi Slobodna Dalmacija.

Naime, zabrinuta žena druge je članice grupe pitala za mišljenje o ponašanju njezinog muža koji - potajno nosi najlonke:

- Pozdrav! Vidjela sam slučajno muža da oblači moje najlonke i nosi ih ispod traperica?! Ništa mu nisam rekla, još! Što napraviti? Nije gej. Je li to normalno, da muškarac oblači najlonke? Hvala na odgovorima, pisalo je u zanimljivoj ispovijesti.

image
/Screenshot/ Facebook

Jedna gospođa odlučila je zabrinutoj ženi - majci objasniti uloge najlonki u muškarčevoj seksualnoj opredijeljenosti:

- Draga, većina muških koji nose najlonke i koji su transvestiti su - hetero. Pogledaj malo istraživanja. A većina gay su ‘masc‘, dakle oličenje muškosti, a vole muške, nemaju ni traga feminiziranosti. Tako da nemoj lijepiti etiketu - čim je obukao najlonke mora da je gay. Glupost, pojasnila je pa nastavila:

- Naravno, gay osoba ima i feminiziranih, transvestita, ovih i onih. Ali, većina gay se oblače kao ‘obični‘. Jedni i drugi su jednako vrijedni, samo varijacije na temu i treba ih poštovati, a ne generalizirati i lijepiti etikete. To su ljudi i varijacije su bogatstvo našeg roda.

image
/Screenshot/ Facebook

Za kraj je ipak odlučila uznemirenoj sučlanici grupe pružiti i malo utjehe pa joj je ukazala na sve razloge zbog kojih njezin suprug ima afinitet prema najlonkama: 

- Što se tiče tvog muža, ako te ne vara - nek se oblači, briga te. Ima različitih fetiša, dok nikome ne škodi, ok je. I još nešto, primjerice ovo: gay su drag queenovi. A ostali su valjda hetero. Tako da ti je s mužem vjerojatno sve ok, samo možda voli najlonke, a možda mu je bilo i hladno.

Još jedna članica grupe odlučila je priteći u pomoć pa je ženi obožavatelja najlonki objasnila da se i sama našla u sličnoj situaciji: - I moj dečko je moje tajice oblačio preko zime, ha-ha. Hladnoća ne pita, rekla joj je.

 

 

24. travanj 2024 14:59