StoryEditorOCM
Zabavahrabra odluka

Vjenčanje su platili 13.000 eura, svi su gosti stigli, no mladoženja se nije pojavio. Ono što je u tom trenutku napravila mladenka sve je oduševilo

Piše Mozaik SD
3. listopada 2022. - 12:44

Britanku Kayley Stead (27) ostavio je zaručnik i to točno na dan vjenčanja. Vijest da se mladoženja neće pojaviti, mladenki je javio njegov otac. Umjesto da otkaže vjenčanje, Kayley je nastavila s proslavom u hotelu unatoč tomu što joj nije bilo lako, prenosi Fenix magazin.

Umjesto da samo ode ili održi dramatičan govor uzvanicima, 27-godišnjakinja je odlučila ipak proslaviti vjenčanje, a ideju joj je dao snimatelj koji joj je preporučio da ipak što više uživa u danu, uostalom, platila ga je gotovo 13.000 eura, a novac joj neće biti vraćen.

Kayley je kazala kako je desetak minuta bila sama i plakala, a onda je odlučila ući u dvoranu.

– Gosti su me gledali, bila je tišina, nitko nije znao što učiniti. Većina njegovih gostiju je do tog trenutka već otišla, ali naposljetku su se svi opustili i zabavili, rekla je Kayley.

Na svoj veliki dan, Kayley je zabavu počela pjevajući uz Lizzo “Good as Hell” sa svojim gostima, otkinula je gornji dio svoje svadbene torte i zaplesala svoj prvi ples s kumovima, svojom braćom, Craigom, (47), Matthewom,(46), Gary, (46), prijateljem Craigom (43), te svojim ocem Brianom (71).

Gostujući u emisiji This Morning, Kayley je rekla: Voljela bih da postoje znakovi da nešto nije u redu jer bih tada imala razloga podržati njegovu odluku, ali nije bilo znakova. Nijedna veza nije savršena, ali iskreno sam mislila da smo oboje suđeni jedno drugom.

Njezina je priča postala viralna pa je TV kuće pozivaju u razne emisije, prenosi Fenix magazin.

18. travanj 2024 19:28