StoryEditorOCM
ZabavaProblemi izvan terena

Susjedi se sve više žale na Neymara: ‘Živimo 600 metara dalje, čujemo sve i svašta. On nikoga ne poštuje‘

Piše DV/Sport SD
18. veljače 2023. - 14:14

Neymar je posljednjih dana na udaru kritika zbog ponašanja izvan terena. Nedavno je snimljen u kockarnici i restoranu brze hrane nedugo nakon što je Kylian Mbappe pozvao na odgovorno ponašanje, a privatne zabave koje Brazilac često organizira u svom domu u Parizu natjerale su brojne susjede na reakciju, pa se oglasio čak i gradonačelnik Luca Wattelle - pišu Sportske novosti.

- On je osoba bez poštovanja, ponekad jednostavno pretjera. Na jednoj zabavi imao je šatore, angažirao orkestar i postavio razglas. Ja živim preko puta, tresli su mi se prozori - rekao je Wattelle za Le Pariesen na pitanje o ponašanju zvijezde Paris Saint-Germaina, a onda ga je usporedio s Ronaldinhom:

- Kad je Ronaldinho živio ovdje, dolazio je gledati mlade kako igraju vikendom. To im se jako svidjelo, bilo je ludo. U pet godina, Neymara nismo nijednom vidjeli u takvim akcijama. To dovoljno govori o duhu.

Potom su se i novinari L‘Equipea bacili na posao i o situaciji ispitali Neymarove susjede u elitnom gradskom području Bougival. Mnogi su se složili s navodima gradonačelnika i opisali svoja iskustva.

- Živimo 600 metara dalje, čujemo sve i svašta. Istina je da on nikoga ne poštuje, ne bi si trebao to dati za pravo samo zato što je on Neymar. Neke zabave trajale su po 48 sati bez prestanka - rekao je jedan umirovljenik.

Drugi ipak pokazuju nešto više razumijevanja i toleriraju Neymarove lude zabave.

- To se događa najviše jednom mjesečno i rijetko me ometa. Znali smo čuti vriskove djevojaka ili brujanje motora, ali meni je to prihvaljtivo - rekao je jedan ispitanik, na što je drugi dodao da je "Neymar u tom domu samo tri puta godišnje i normalno je da uživa, a budući na veliku količinu novca koji posjeduje, ne čudi da su zabave velike".

18. travanj 2024 19:36