StoryEditorOCM
ZabavaČestitamo

Stigla prinova u obitelj Kramarić! Na dan kad je Andrej s Hrvatskom osvojio broncu, nogometaš je imao još jedan razlog za sreću!

Piše V.P./sd
20. prosinca 2022. - 20:04

Bila je to subota za pamćenje i nogometna euforija koju ćemo još dugo pamtiti!

Dan je to koji će cijeli život pamtiti i obitelj našeg reprezentativca Andreja Kramarića, koji je u Kataru bio naš najbolji strijelac na turniru, a dosad je za reprezentaciju postigao 22 pogotka, piše Slobodna Dalmacija.

Baš u trenucima kad su naši Vatreni igrali utakmicu protiv Maroka i borili se za treće mjesto u Dohi, Andrej je dobio nećaka i postao ujak.

image

Andrej Kramarić

Tom Dubravec/ Cropix

Njegova sestra Ines s kojom je nogometaš dosta povezan rodila je svoje prvo dijete, a sinu je sa suprugom, inače podrijetlom iz Dalmacije, dala ime Vid. Svi u obitelji tog su dana plakali od sreće, što zbog Ines, što zbog Andreja.

Sretnu nam je vijest potvrdio i Andrejev tata Josip Kramarić kojeg svi poznaju kao Jožu. Rođenjem malog Vida postao je dvostruki djed, jer Andrej već ima sina Viktora.

Njegova kći Ines studirala je psihologiju te je make up artistica. Jako je vezana za brata što je jednom prilikom i sam Andrej otkrio na društvenim mrežama kad je na Instagramu podijelio fotografiju sa sestrom koja drži poseban poklon sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Riječ je o lopti s utakmice na kojoj je zabio gol.

- Kada smo bili mali, ja sam bila ona tipična starija sestra. Bilo je i spački i svađa, ali sve na razini velike bratske ljubavi. Zapravo smo se uvijek dobro slagali, a tako je i danas. Čujemo se redovito, ali se raspravlja o drugim temama, ne o nogometu. Sretna sam radi njegovih uspjeha - rekla je Ines o bratu za Story prije četiri godine uoči finala Hrvatske s Francuskom u Rusiji.

Andrej je sa suprugom Mijom, doktoricom veterine, prošlog kolovoza dobio sina. Ovog svibnja izmijenili su bračne zavjete u crkvi te isti dan krstili sinčića.

Upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu, a Mia je Andreja osvojila na prvi pogled. Njihova je ljubav započela u ljeto 2017., godinu dana nakon što je on počeo igrati za njemački klub Hoffenheim.

- Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - ispričao je jednom Andrej o tome kako je upoznao buduću suprugu.

image

Andrej Kramarić

Adrian Dennis/Afp

Vatreni su u subotu poveli već u sedmoj minuti susreta golom Joška Gvardiola, Marokanci su izjednačili dvije minute kasnije, da bi se naši nogometaši vratili u vodstvo u 42. minuti pogotkom Mislava Oršića.

U nastavku nije bilo pogotka, a u 61. minuti hrvatska je reprezentacija doživjela veliki udarac. Tada je igru morao napustiti Kramarić koji se ozlijedio nakon čega je s travnjaka otišao u suzama.

image

Andrej Kramarić

Adrian Dennis/Afp

Te su se suze, nema sumnje, uskoro pretvorile u suze radosnice čim je čuo da mu je sestra rodila sina i kako je njegov jednoipologodišnji sinčić Viktor dobio malenog rođaka. 

A tko zna, možda za dvadesetak godina upravo nekoga od dvojice ovih malih Kramarića, budemo gledali na nogometnim travnjacima! O nogometnim tehnikama i trikovima imat će od koga učiti...

19. travanj 2024 14:11