StoryEditorOCM
ZabavaNEDJELJOM U 2

Stanković je svog idućeg gosta najavio samo inicijalima. Svi su odmah skužili o kome je riječ, moglo bi biti veselo

Piše D.B.
3. svibnja 2022. - 09:25

Aleksandar Stanković je svog idućeg gosta na Facebooku najavio samo inicijalima. Dovoljno je bilo napisati Lj. Ć. R. i svi su odmah skužili o kome je riječ. U Nedjelju u dva stiže Ljubo Ćesić Rojs, general čije se izjave prepričavaju i koji je poznatiji po onome 'tko je jamio, jami je' nego po ičemu drugome.

Reakcije na Stankoviću najavu su različite, od onih šta će vam takav gost, al nema pametnijih do ljudi pa do onih koji se s ushićenjem pripremaju na novu porciju Rojsovih verbalnih bisera, nerijetko garniranih s poštapalicom 'i sve ostalo', piše Slobodna Dalmacija.

Kako bilo, nije da je Stanković Rojsa pozvao u emisiju bez povoda. General Ćesić se našao u središtu pažnje nakon što je potpisao pismo za pomilovanje bivših obavještajaca Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

Nakon što je čelnik Udruge veterana Četvrte brigade Boris Lapenda Lav nekidan javno prozvao sve potpisnike toga pisma, poručivši im da više nisu dobrodošli među veterane Četvrte gardijske brigade i nek’ se srame, Rojs je Lapendu nazvao potrčkom nedostojnim predstavljati udarnu Brigadu.

A onda je dobio jezikovu juhu od strane od umirovljenog pukovnika Rade Lasića. Svašta mu je napisao:

"Znaš “generale”, Lav i njegova obitelj donedavno su bili bez stana. Ti si kuće i vikendice gradio sa i bez dozvola. Pod Sljemenom, na obali i što znam gdje još? Naravno, s generalskom (plaćom) penzijom. Imalo se. “Ko je jamio, jamio”!..."

Detaljnije možete pročitati OVDJE.

 

22. travanj 2024 18:08