StoryEditorOCM
ZabavaKOMENTIRALA SESTRIN BRAK

Srpski mediji kontaktirali sestru nestale Marijane Kovačević, Maja se kod njih natjecala u reality showu. Na pitanje kako su im roditelji uzvratila je: ‘A kako biste bili vi?‘

Piše dv
28. travnja 2022. - 11:25

Vijest da je nestala Marijana Seifert, široj javnosti poznata kao pobjednica reality showa “Big Brother”, odjeknula je kao bomba u medijima diljem regije.

Kurir je kontaktirao Marijaninu sestru Maju Kovačević, koja je i sama natjecala u srpskom reality showu "Bar".

"Nemam ništa za reći osim da je nestala i da je tražimo" - rekla je Maja za Kurir.

Na pitanje kako su im roditelji, kratko je uzvratila "kako bi bili vi?".

Novinari su Maju pitali i zna li, je li Marijana možda imala problema sa suprugom?

- Ne, koliko znam, sve je bilo u redu - rekla je Maja Kovačević za Kurir.


Nedugo nakon što je na društvenim mrežama objavio kako mu je nestala supruga Marijana, novinar Slobodne je stupio u kontakt s Karlom Seifertom, bivšim trenerom vaterpola.

Potresenim glasom apelirao je na medije da poštuju privatnost obitelji, prvenstveno zbog Marijanine maloljetne kćeri iz prvog braka i sina kojeg je rodila u prosincu 2020, donosi Slobodna Dalmacija. 

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je... Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući - kazao nam je Karlo.

Posljednji je put suprugu vidio večer prije oko ponoći kad su išli na spavanje, a kad se probudio nije je bilo.

- Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće - ispričao je Marijanin potreseni suprug, koji je sam prijavio nestanak policiji.

17. travanj 2024 17:38