StoryEditorOCM
Zabavamasked singer

Show s najneobičnijim natjecateljima: nakon urnebesnih nagađanja o misterioznim izvođačima, iz natjecanja je ispao Galeb. Evo tko se krio pod maskom

Piše Dv
9. travnja 2022. - 22:13

- Dragi gledatelji, dobro došli u 'Masked Singer' - pozdravila je Antonija Blaće publiku i gledatelje na početku druge emisije showa koji je u svijetu već stekao popularnost. 

Voditeljica je za hrvatsku publiku, koja se tek nedavno upoznala s ovim konceptom, ponovila pravila. Naime, u emisiji se natječe šest maski koje se bore za prolazak u daljnje natjecanje. One maske koje steknu nešto manje simpatija publike idu u krug natjecanja koji se zove Posljednja šansa. U njemu se natječu tri maske, a ona koja osvoji najmanje simpatija publike ispada iz igre i mora otkriti svoj identitet, navodi RTL

Na pozornici su se večeras pojavili: Majka Zemlja, Ajkula Drakula, Kiborg, Galeb, Punjena paprika i Dalmatinka. 

Nizala su se nagađanja o licima skrivenim iza šarenih kostima. Činilo se da je Kiborg doista američka pjevačica ​Billie Eilish​, zahvaljujući besprijerkornoj izvedbi njezine pjesme, no među "osumnjičenima" su se našle i Mojmira Pastorčić​Jadranka Kosor i Lidija Bačić.

Iako je Galeb raznježio publiku pjesmom Halida Bešlića, ispao je iz večerašnje emisije. 

Ispostavilo se kako se ispod maske krije bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je za kraj gledatelje počastio još jednim vedrim i srčanim nastupom.

25. travanj 2024 02:49