StoryEditorOCM
Zabavaodmara na korčuli

Severina oduševila ekipu na Instagramu: objavila fotografiju na kojoj nije našminkana i skupila mnogobrojne lajkove

Piše dv
17. srpnja 2022. - 16:27
Severina na nedavnom drugom izdanju Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode  u uvali VrujaDuje Klarić/Cropix

Pjevačica Severina Vučković uživa na odmoru sa sinom Aleksandrom, a svoje fanove oduševila je fotkom na kojoj ne nosi make up. Severina odmara na Korčuli, a danas je otišla na ručak na obližnji otočić Vrnik, piše Gloria.

"OMG ti si meni uvijek prekrasna Severina", "Ljepotica", "Lijepa i bez šminke", "Najlipsa si tako prirodna", "Savršena ženo", "Osmijeh, najjače oružje", samo su neki od oduševljenih komentara.

Iako je okružuje idila Korčule, pjevačici posljednji dani nisu bili idilični. Iskoristila ih je na objavljivanje poruka koje je slala ravnateljici škole koju pohađa njen sin, ali i vještaku za kojeg Severina tvrdi da je lagao na sudu.

Nakon dugo vremena objavila je i fotografiju svog sina Aleksandra, iako je dugo imala sudsku zabranu da to čini. Naime, Aleksandrov otac Milan Popović tvrdi da je objavom fotografija nanosila štetu njihovom sinu.

"Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije", poručila je jučer Severina, piše Gloria.

19. travanj 2024 14:09