StoryEditorOCM
ZabavaDRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI

Privatni život izbornika Srbije: Žena priznaje da im je brak bio turbulentan, djeca mu žive u luksuzu, a imaju i tigra

Piše dv
1. prosinca 2022. - 10:49

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, stvarno se ima čime ponositi i izvan terena. Piksi je dulje od 30 godina u stabilnom braku sa Snežanom, a par zajedno ima troje djece - Andreu, Anju i Marka.

Njegova supruga, piše Nova.rs, odolijeva godinama, pa često prima komplimente za svoj atraktivni izgled. Njezin je suprug pak svjestan toga da joj nije uvijek bilo lako živjeti s nogometašem.

"Nije lako živjeti s profesionalcem koji često putuje, doživljava stresne situacije, koji emotivno gleda na svoj posao. Nije da sam ja neki problematičan čovjek, niti radim neke skandale, ali nije sve to lako kao što ljudi misle. Treba uskladiti sve što život nosi. Zato sam zahvalan što je Snežana toliko jaka i moćna. Evo, preko 30 godina smo zajedno i to znači da nas takve okolnosti nisu pokolebale, već je uspjela izaći na kraj sa svim tim stvarima. Skidam joj kapu za sve što je napravila kako bi održala našu obitelj", rekao je Stojković za Novu.rs.

Njegova starija kći Andrea jako liči na svoju majku, a početkom ove godine i sama je dobila kćerkicu. O njoj se ipak ne zna puno jer čuva svoju privatnost. Zna se da se izabranik njezina srca zove Mete Yelkenci.

"Moja najstarija kći Andrea diplomirala je prije dvije godine na američkom sveučilištu u Parizu, nakon čega je godinu dana bila na praksi u Japanu i godinu dana u Srbiji. Anja je studirala modni dizajn u Londonu, a posljednji semestar završila je na prestižnom Sveučilištu Columbia u New Yorku", rekla je supruga proslavljenog nogometaša prije nekoliko godina.

Druga kći Anja već ima tri kćeri, a svima je nadjenula neobična imena - India-Rose, Kasia i Alexia Valente. Anja je popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati gotovo 40 tisuća ljudi. Često se fotografira u skupocjenoj brendiranoj odjeći, a mnogi joj upućuju komplimente na račun izgleda i vitke linije.

Njezin suprug je vozač trkaćih automobila Hugo Valente, a vjenčanje se održalo 10 mjeseci nakon rođenja prve kćeri. Vjenčanje je održano u Francuskoj, a veliko slavlje naknadno je organizirano u Beogradu.

"Fenomenalan je. Momak je zaista na svom mjestu, bio je profesionalni pilot, odnosno vozio je za WTCC verziju, ali kada su dobili kćer Indiu-Rose, donio je jednu tešku odluku za njega. Morao je odustati od tog angažmana, jer kao novopečeni otac nije želio ništa riskirati. Mene je to oduševilo i pokazalo mi jednu bitnu stvar, da je odgovoran čovjek. Anji i Indiji maksimalno je posvećen, što posebno pohvaljujem", rekao je svojevremeno Piksi i prisjetio se što je bilo prvo što je rekao Valenteu kad su se upoznali.

"U šali sam mu rekao da ja ubijam za svoju kćer. Parafraziram, ali bilo je u tom kontekstu, u svakom slučaju šaljivom. Sjećam se da je u početku s velikim respektom, pa čak i strahopoštovanjem, gledao na mene, ali kad me je bolje upoznao, opustio se i shvatio je da sam ja njegov drug i prijatelj. Imamo odličan odnos i svaki dan se viđamo", rekao je Piksi.

Dolazimo i do njegova trećeg djeteta, sina Marka. On se, naime, rijetko pojavljuje u javnosti, a živi na relaciji Amerika - Velika Britanija. Poznato je da je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta. Također je veliki ljubitelj putovanja i životinja, a jedan od njegovih kućnih ljubimaca je - tigar, donosi Jutarnji list. 

Marko je također omiljen kod žena, koje vrlo rado ‘skrolaju‘ po njegovom Instagramu na kojem objavljuje fotografije skupih automobila i luksuznih kuća.

Snežana i Dragan sklopili su građanski brak prije gotovo 30 godina, a 2011. vjenčali su se u ruskom pravoslavnom hramu u Parizu. Mladina kuma bila je najbogatija srpska nasljednica Ivana Mišković - Karić, a mladoženjin svjedok Dragan Trivan.

"Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim s prijateljicama koje se razvode: ‘Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sad uživam.‘ Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite s 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine", rekla je jednom prilikom Snežana Stojković, koja je ovih dana s djecom doputovala u Dohu kako bi podržala svog supruga i njegovu momčad na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

16. travanj 2024 10:29