StoryEditorOCM
ZabavaNAJVAŽNIJA PODRŠKA

Prepoznajete li o kojem se domaćem paru radi? Nogometaš i glazbenica poznaju se od malih nogu, a svoju ljubav ne kriju od javnosti

Piše dv
28. listopada 2022. - 09:06

Splitska pjevačica Albina Grčić u sretnoj je vezi, a to ne krije na društvenim mrežama. Već je nekoliko godina u vezi sa svojim sugrađaninom, inače nogometašem Ivanom Čalušićem. Ako je suditi po fotografijama, skupa su od njihove 19. godine, no poznaju se doslovce od malih nogu, objavio je RTL. Zajedno su odrastali, a članovi njihove obitelji su također prijatelji.

Ovo prvo dokazuje i najnovija fotografija koju je podijelila na TikToku, a na fotografiji imaju tri godine. 

"Pobijedili smo u ovom izazovu", napisala je u opisu misleći kako su jedan od rijetkih parova koji se poznaju cijeli život.

O njihovoj ljubavi i vezi Albina često govori u intervjuima, odnosno nije jedna od onih koja skriva svoju vezu, donosi Slobodna Dalmacija.

image
Tik Tok

"Ivan i ja ne krijemo svoju vezu, što je potpuno jasno na društvenim mrežama, ali itekako držimo do svoje privatnosti i do vremena provedenog zajedno. Ne dozvoljavamo da nam javnost utječe ni na ono čime se bavimo, ni na naš odnos. Meni je najvažnije da se međusobno podržavamo, a potpuno je razumljivo da ljudska znatiželja potiče pitanja i komentare, s obzirom na to da smo nekakve javne osobe", rekla je Albina nedavno u intervjuu za RTL.hr.

23. travanj 2024 13:28