StoryEditorOCM
ZabavaISKRENO PRIZNALA

Pokojna glumica Kirstie Alley razvela se dva puta, a dugo godina je bila zaljubljena u slavnog kolegu: ‘On je bio najveća ljubav mog života, voljela sam ga i još ga volim‘

Piše Lovro Belošević/ JL
6. prosinca 2022. - 16:23

Preminula glumica Kirstie Alley nije se sramila ljubavi koju je osjećala prema nekim od svojih kolega glumaca, iako je tvrdila da je uvijek ostajala vjerna svome mužu, piše Daily Mail, piše Jutarnji list.

Glumica, čija je smrt u 71. godini iznenadila glumački i filmski svijet, pričala je 2018. godine tijekom gostovanja u britanskoj emisiji ‘Celebrity Big Brother‘ da je "skoro pobjegla" s kolegom glumcem Johnom Travoltom. Dva puta razvedena zvijezda također je govorila o osjećajima koje je dijelila prema drugom kolegi, pokojnom Patricku Swayzeju, iako su oboje odlučili ne nastaviti s aferom kako bi se usredotočili na svoje brakove.

Dok je pričala svojim slavnim kolegama iz Big Brothera o nekim od svojih prošlih ljubavnih pothvata, Kirstie je posebnu pozornost posvetila Travolti.

image
Tristar Pictures/Management Co/Collection Christophel Via Afp

- Mislim da sam poljubila Travoltu, priznala je i dodala da je skoro pobjegla i udala se za Johna.

- Voljela sam ga, još ga volim, komentirala je.

Međutim, njezin brak u to vrijeme spriječio ju je u pokušaju da započne vezu sa zvijezdom "Groznice subotnje večeri". Alley je dodala da bi se "udala za njega i bila već u njegovu avionu", ali bila je u braku.

Iako nije precizirala kada je njezina zaljubljenost u Travoltu bila na vrhuncu, njih su se dvoje zajedno pojavili u komediji "Gle tko to govori" 1989., a svoje su uloge reprizirali i za nastavke iz 1990. i 1993. godine. Naime, prvi film bio je ogroman hit, a Kirstie je glumila samohranu trudnicu koja se zaljubljuje u taksista Travoltu nakon što je on odveze u bolnicu na porod. Zanimljivo je da su Kirstie i John ostali doživotni prijatelji, a oboje su bili cijenjeni scijentolozi, piše Jutarnji list.

Bila je još otvorenija o Travolti tijekom intervjua kod Howarda Sterna 2013., nazvavši zvijezdu "najvećom ljubavi svoga života" i dodavši da su "trebale godine da na Johna prestane gledati na romantični način". Kirstie je 2018. priznala u podcastu Dana Woottona da je odbijanje afere s Johnom bila "jedna od najtežih stvari koju je ikada učinila".

- Bila je to najteža odluka koju sam ikad donijela jer sam bila ludo zaljubljena u njega...Bilo nam je zabavno zajedno - rekla je i naglasila da nije bilo seksualnog odnosa jer nije htjela prevariti svog muža.

- Mislim da postoje stvari koje su mnogo gore od seksualnih odnosa, gore nego prevariti nekoga na taj način - dodala je i objasnila da je ono što je učinila smatrala još gorim jer si je zapravo dopustila da se "zaljubi u njega i ostane zaljubljena u njega dugo vremena".

image
/Photo12 Via Afp

U istom intervjuu je priznala da se njezina zaljubljenost u Travoltu nastavila i nakon završetka njegova braka 1991. godine.

Kelly, njegova tadašnja supruga mi je prišla i pitala: "Hm, zašto flertuješ s mojim mužem?‘‘, prisjetila se glumica i napomenula da je tada morala donijeti odluku. No, naglasila je kako je za njih dvoje bilo najbolje da nisu željeli vezu jer su "vrlo slični".

- Bilo bi to poput dviju sjajnih zvijezda koje su se upravo ugasile, opisala je.

U dirljivoj objavi u kojoj se oprostio od svoje preminule kolegice, Travolta je napisao da je odnos s Kirstie bila ‘jedna od najposebnijih veza koje je ikada imao". Dodao je i slatku fotografiju dvoje dugogodišnjih prijatelja.

- Volim te, Kirstie. Znam da ćemo se ponovno vidjeti, napisao je.

Kirstie je također u prošlosti ispričala kako se zaljubila u svog bivšeg kolegu Patricka Swayzea, koji je umro 2009. u 57. godini, godinama prije nego što je počela raditi s Travoltom. Njih dvoje dijelili su kadar kada su glumili u miniseriji "Sjever i Jug" 1985. godine.

- Htjela sam imati aferu s Patrickom Swayzejem, ali oboje smo bili u braku pa nisam odlučila otići ni s njim, otkrila je u britanskom Celebrity Big Brotheru.

- Poljubila sam ga i voljela bih da sam mogla imati aferu, ali ja snažno vjerujem u vjernost, a on je bio oženjen - objasnila je.

- Kad radite film, vrlo je lako zaljubiti se u glavnoga glumca. Vrlo, vrlo lako - priznala je i rekla da dio onoga zbog čega je bilo tako teško ne zaljubiti se u njega je količina vremena koju su provodili zajedno na setovima. Primjerice, "Sjever i Jug" snimali su godinu dana.

image
/Photo12 Via Afp

Inače, Kirstie se dva puta udavala, prvi put za Boba Alleya, a brak je trajao od 1970. do 1977. godine. Ponovno se vjenčala 1983. za glumca Parkera Stevensona, s kojim dijeli 30-godišnjeg sina Williama i 28-godišnju kćer Lillie. Par se kasnije razveo 1997.

Dvije godine nakon što je njihov razvod okončan, Parker je priznao za People da on i Kirstie "nisu prijatelji‘, iako su u to vrijeme i dalje bili u redovitom kontaktu kako bi si pomogli oko roditeljstva.

- Kirstie i ja smo čiste suprotnosti, tvrdio je i dodao da je upravo to ono što je učinilo brak tako zanimljivim.

Doduše, odao je počast svojoj pokojnoj bivšoj supruzi na Instagramu.

‘Draga Kirstie‘, započeo je, ‘jako sam zahvalan na našim zajedničkim godinama i na dvoje nevjerojatno lijepe djece, a sada i unučadi koje imamo. Nedostajat ćeš‘, zaključio je.

 

19. travanj 2024 09:24