StoryEditorOCM
Zabavaželje poznatih

Pitali smo Maju Šuput, Severinu, Uršulu Tolj i Jolu što očekuju od 2022. godine. Evo tko od njih želi vidjeti Hajduka na tronu i svi se slažu u jednom

Piše PSD.
31. prosinca 2021. - 09:30

Posljednji je dan ove godine, a u nadi da će nam Nova 2022. svima biti bolja i donijeti barem malo optimiza, nade u bolje sutra i prije svega – dobrih i pozitivnih vijesti, pitali smo naše poznate osobe po čemu će pamtiti 2021. i što očekuju od Nove godine.

Maja Šuput Tatarinov silvestarsku će večer provesti u hotelu Olympia u Vodicama gdje ima novogodišnji nastup.

- Ova će mi godina zauvijek ostati u sjećanju jer sam postala mama. To je zaista jedno iskustvo koje je neusporedivo s bilo kojom prijašnjom godinom, pa i onima koje će tek doći. Zbog rođenja Blooma 2021. mi je bila senzacionalna, specijalna i nenadmašna. Na privatnom planu sam stvarno bila presretna. Što se tiče posla, očekivali smo da će nakon 1. siječnja sve nestati, pa smo se uvjerili da to i nije baš tako. Ipak, radili smo puno više nego 2020., što me veselilo, iako je to još uvijek dosta manje kako je znalo biti. Međutim, takav ritam mi je zbog majčinskih obveza čak odgovarao, donosi Slobodna Dalmacija. 

image
- Svima želim puno zdravlja, voli vas vaša Maja, poručila je pjevačica.
Nova TV

Imala sam i sjajnu televizijsku godinu, vodila sam 'Tvoje lice zvuči poznato' dva puta, taj drugi put trudna do zuba, do poroda mi je bilo ostalo 20 dana. Već mjesec dana nakon poroda krenula sam sa snimanjem audicijskih emisija 'Supertalenta'. Najviše toga mi se dogodilo s mojom Majushkom, svakim danom sve više raste. Imali smo fenomenalne suradnje poput one s jednom čokoladom i markom deterdženta koji ima miris mog parfema i može se kupiti u cijeloj regiji. Nadam se da će nam 2022. dozvoliti da opet pjevamo na trgovima, da imamo velike ljetne turneje i da se vrate eventi i rad diskoteka. Radujem se dogovorenim nastupima na svadbama, to me baš veseli, kao i jednoj internacionalnoj suradnji. Nadam se i dobrom ljetnom hitu. Želim da je moje dijete sretno i veselo, ništa mi drugo ne treba. A svima želim puno zdravlja, voli vas vaša Maja, poručila je pjevačica.

U Vodicama će Novu godinu dočekati i Joško Čagalj Jole koji pjeva u hotelu Imperial.

- U 2021. je, hvala Bogu, sve bilo dobro u obitelji. Manje sam nastupao zbog restrikcija, bilo je svega nekoliko koncerata i par gaža na privatnim zabavama. To je danas sve jedna realnost, a ja sam vječiti optimist i nadam se da će nam se u 2022. životi napokon početi vraćati u normalu.

image
- Želim skromniji, jednostavniji i veseliji svijet, kakav sam davno i poznavao, iskren je Jole.
Nova TV

Želim svim ljudima dobre volje zdravlje i da su mirni u duši, neka nam se svima vrati veselje i optimizam. Da u svijetu prestanu ratovi, inflacije, potresi, razne krize... Želim skromniji, jednostavniji i veseliji svijet, kakav sam davno i poznavao. Radujem se što ću sredinom siječnja izbaciti jednu divnu baladu koju je radio Pero Kozomara, nedavno sam za nju snimio spot, malo ću vas iznenaditi njome, jer ćete upoznati jednog drugog Jolu, rekao nam je pjevač.

- Hvala ti 2021., bila si stroga učiteljica, ali dica idu dalje u 2022., veselo i sretno, s lijepim mislima i željama. Želim da nam svima Nova učiteljica bude blaga kao majčin dlan, želje su Severine. I ona će Novu godinu dočekati pjevajući, u hotel Palas blizu Budve.

image
- Dica idu dalje u 2022., veselo i sretno, s lijepim mislima i željama, poručila je Severina.
Darko Tomas/Cropix

Uršula Tolj posljednje minute ove godine provest će u zagrebačkom HNK gdje će s prijateljicom gledati 'Orašara'.

- Godina 2021 je bila... pa, drukčija. Trudili smo se vratiti u stari ritam, othrvati pandemiji i ograničenjima, a uspjeli smo tek djelomično. Pamtit ću je po 'Dori' u koroni, u lockdownu, koju sam i uređivala i bila voditeljica projekta. Uveli smo moderniji način glasovanja, prvi put ikad mogli ste se kladiti na pobjednika, a i praćenje od inozemnih medija je bilo izvanredno, #dora2021 spomenut je u finalnoj večeri 18,5 milijuna puta diljem svijeta. Pamtit ću je i po Eurosongu na kojem smo ostavili trag, odradili izvrstan nastup, o Hrvatskoj se pričalo... Štoviše neprolazak Albine u finale komentirali su i predsjednik i premijer. Pamtit ću je, naravno, i po tome što je sve uslijedilo nakon Eurosonga, ali od lipnja su mi puno bitnije bile neke obiteljske situacije od onih poslovnih, piše Slobodna Dalmacija. 

image
 - Od 2022. očekujem da bude bolja, vedrija, veselija, zdravija, kaže Uršula.
Ivana Nobilo/Cropix

Ljeto ću pamtiti po tome što sam ponovno turistički putovala, i to u Veronu. Pamtit ću godinu i po tome što je glazbeno izdanje emisije 'Kod nas doma', koje vodim i uređujem, išlo cijelo vrijeme, osim ljetne stanke, a to znači da su glazbenici i dalje mogli predstavljati svoj rad i svirati uživo kad to na drugim mjestima nisu mogli. Od 2022. očekujem da bude bolja, vedrija, veselija, zdravija. Očekujem da pandemija završi, priželjkujem barem jedno lijepo putovanje, da su mi djeca i obitelj zdravi i naravno da me Hajduk razveseli kako dugo nije. Radujem se i novoj sezoni emisije 'Zvijezde pjevaju' koju ću uređivati, kazala je Uršula.

16. travanj 2024 21:47