StoryEditorOCM
ZabavaKOJI SCENARIJ

Ovo morate vidjeti: Igor Kojić objavio fotografiju na kojoj se grli s Milanom Popovićem i otkrio što je bivši Severinin partner za njega napravio, pale su emotivne velike riječi: Neke su veze prosto neraskidive!

Piše Mozaik SD
25. kolovoza 2022. - 14:52

Bivši Severinini partneri, Milan Popović i Igor Kojić, zaista su postali prijatelji! 

Po kojem se scenariju odigrao ovaj, ipak, nevjerojatan rasplet svih događanja iz prethodnih godina, mogli bi samo nagađati, no sudeći po objavi koju je bivši suprug splitske pjevačice podijelio prije sat vremena na Instagramu, ovaj dvojac se grli, ljubi, poštuje i usrećuje kao da su cjeloživotni drugari.

Eto, život piše i takve sinopsise.

Igor Kojić je, naime, 30. srpnja slavio 35. rođendan, a kako je pisao Story, organizirao je veliko slavlje na imanju svog djeda, u selu nadomak Loznice, gradiću 200-tinjak kilometara udaljenom od Beograda.

Uzvanici na slavlju ostali su nemalo iznenađeni kad se pojavio bivši Severinin partner Milan Popović, s kojim je Igor često javno polemizirao i izmjenjivao uvrede dok je bio u braku s našom najpopularnijom pjevačicom.

A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan poveo i svog 11-godišnjeg sina Aleksandra kojeg ima sa Severinom, budući je vio na ljetnim praznicima kod oca u Srbiji.

image

Aleksandar u Kojićevom naručju snimljen 2017.

Sandra Šimunović/Cropix


Upravo se na taj detalj referirao Kojić u objavi na Instagramu, gdje je uz zajedničku fotografiju s Milanom naveo:

"Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive.

Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živjeli!" - poručio je bivši Severinin muž.

 

 

 

24. travanj 2024 19:28