StoryEditorOCM
ZabavaSkidaj kile

Ova srpska pjevačica je najpopularnija u Splitu i Dalmaciji, a napokon je otkrila tajnu kako je skinula 50 kilograma

Piše dv
17. ožujka 2023. - 16:11

Srpska pjevačica Ana Nikolić je jedna od najslušanijih izvođačica u Hrvatskoj. Nastupala je i u Splitu, a na njene koncerte ide i Severina, donosi Slobodna Dalmacija.

Ana je rodom iz Jagodine, a trenutačno živi i radi u Beogradu. Njezina glazbena karijera traje skoro dva desetljeća, a objavila je pet studijskih albuma i na desetine singlova. Nekoliko puta je ostvarivala zapažene rezultate.

Tako se 2003. godine na ‘Beoviziji‘ publici predstavila s pjesmom ‘Januar‘ koja je ubrzo postala veliki hit, a i do danas je ostala jedna od njezinih najslušanijih pjesama. Osvojila je i nagradu za najbolji debitantski nastup, a kasnije je osvajala još nekoliko glazbenih nagrada.

image

PRIVATNI ALBUM

image

PRIVATNI ALBUM

Kada se pojavila na muzičkoj sceni, Ana Nikolić je bila jedna od najzgodnijih domaćih pjevačica, međutim tijekom trudnoće je dobila višak kilograma s kojima se dugo borila.

U mjesecima nakon porođaja pjevačica je neprestano vodila bitku s neželjenim kilogramima, a onda je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i posveti se svom zdravlju.

image

Ana u vrijeme dok je imala značajan višak kilograma

PRIVATNI ALBUM

Određenim režimom ishrane i redovnim treninzima Ana Nikolić je uspjela da smršavi 50 kilograma. Točnije sa 105, došla je do 50 kilograma.

"Nešto najbitnije je unos tekućine. Imam svoju jutarnu rutinu - čim ustanem pijem dvije čaše vode. Nekad s limunom, a nekad bez. Poslije toga slijedi doručak, često je to jaje na oko uz neko povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili pahuljice. Za ručak jedem bijelo meso ili ribu sa skuhanim povrćem. Izbacila sam većinu ugljikohidrata (bijelo brašno i šećer), držim se unosa kalorija od 1.000 kcal do 1.200 kcal", rekla je pjevačica.

image

PRIVATNI ALBUM

image

PRIVATNI ALBUM

Ana se odrekla i slatkiša... "Skidanje viška kilograma je stvar psihe", istakla je.

Ako bi noću ogladnjela, pojela bi neko zelenoi povrće (ne krompir), a tijekom dana je znala da popije i četiri litre vode.

Anin jelovnik

Doručak:

- dva jajeta na oko uz jedan paradajz ili jogurt sa pahuljicama, jabuka i šaka oraha

Ručak:

- juha od brokule, losos sa špinatom ili gljive s lukom

ili

- bijelo meso,kupus salata iil zelena salata sa tunjevinom

Večera:

jogurt i jedna voćka

image

PRIVATNI ALBUM

image

PRIVATNI ALBUM

25. travanj 2024 12:55