StoryEditorOCM
ZabavaOsveta za prošle igre je spremna

Otvorene su Gradske ulične igre! Jahalo se i gađalo, a uskoro kreću i ljubitelji tresete...Evo fotogalerije ispred Dvora!

Piše DV
4. ožujka 2023. - 17:01

Totalno ludilo vladalo je danas u Gradu jer počele su Gradske ulične igre 2023.! Tko se prijavio - prijavio se, možda već i žali, ali bit će dogodine. Osim svečanog mimohoda s istoka i zapada prema Stradunu, oboružani majicama svojih kvartova, podmazanim zglobovima, megafonima i transparentima ali i nabrijanošću gorom nego da je Olimpijada, 13 ekipa sastalo se ispred Kneževog dvora i osim za simpatično ‘pljuckanje‘ protivnika nije bilo vremena ni za što drugo.

Jedinstveni događaj u životu svih onih koji su ugazili u srednje godine, Gradske ulične igre zaista su fantastična zabava koju bi valjalo nekako i nagraditi i zaštititi, a veselje ‘velike djece‘ nekako flaširati i prodavati.

Trčala se alka, ne zna se kome je bilo gore, konjima ili jahačima, a atmosferu je teško opisati, trebali ste biti tamo! Nema veze, tek je počelo, bit će prilike. Atmosferu i prvo natjecanje GUI snimio je naš Tonći Plazibat.

20. travanj 2024 12:36