StoryEditorOCM
ZabavaBrojni komplimetni

On ne ide u Katar na Svjetsko prvenstvo, a to nju puno ne zamara! Adriana Ćaleta-Car u ‘opasnoj‘ haljini s prorezom pokazala kako se provode van hrvatskih granica

Piše dv
17. studenog 2022. - 21:07

Adriana Ćaleta-Car na Instagramu se javila iz Izraela, kamo je otputovala s mužem Dujom.

Dok se hrvastka nogometna reprezentacija priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, Duje Ćaleta-Car, koji se nije našao na popisu igrača, sa suprugom Adrianom otputovao je u Izrael, donosi Slobodna Dalmacija.

Adriana je na svojem profilu na Instagramu otkrila je da su posjetili Jeruzalem i Tel Aviv, a osim razgledavanja znamenitosti uživaju i u izraelskoj gastronomskoj ponudi.

Supruga nogometaša pohvalila se da su večerali u jednom luksuznom restoranu, a za tu je prigodu obukla haljinu s prorezom koji seže iznad bokova, a ima i duboki izrez na dekolteu.

Adriana je pobrala brojne komplimente od svojih pratitelja, a u pričama je objavila još nekoliko fotki u istom izdanju, na kojima izmjenjuje zavodljive poze.

Duje i Adriana zajedno imaju sinčića Maura, kojeg su dobili u kolovozu prošle godine, a tri mjeseca prije njegova rođenja vjenčali su se kod matičara. Točno godinu dana nakon civilnog vjenčanja izmijenili su i bračne zavjete u crkvi u Dubrovniku.

image
Instagram/
image
Screenshot Instagram
image
Screenshot Instagram
image
Screenshot Instagram
19. travanj 2024 13:36