StoryEditorOCM
ZabavaPONOS DOLINE NERETVE I VELA LUKE

‘Zvijezde pjevaju‘: Naša novinarka Matea Šeparović oduševila Danijelu Martinović i ostatak žirija. ‘Bojane, ti si dobio jackpot ove godine!‘ Pogledajte nastupe

Piše dv
8. listopada 2022. - 22:56

Krenula je jedanaesta sezona showa Zvijezde pjevaju. Ove subote predstavilo se osam glazbenih parova, a pravila su takva da u prvoj emisiji nitko ne ispada.

Ocjene i komentare davali su Danijela Martinović i Marko Tolja kojima se pridružio i prošlosezonski pobjednik Mario Battifiaca.

Voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Prve su nastupile sportska novinarka Mila Horvat i Gina Damjanović, koja trenutačno mijenja Milinu mentoricu Laru Antić Prskalo, jer je ostala bez glasa, pa nije mogla pjevati u prvoj epizodi. 

Upravo je to bio razlog da je ovaj duo tek jučer počeo vježbati, no - prema ocjenama žirija - sve je ispalo ‘muški‘, a Mila se na sceni snašla fantastično!

Izvedbom pjesme ‘Nisi me bio vrijedan‘ od žirija su zaradile ukupan zbroj ocjena -13.

Glumica Jelena Miholjević i Prlja nastupili su drugi s pjesmom ‘Najljepša si‘ završivši također s zbrojem ocjena 13, donosi Slobodna Dalmacija. 

- Veliko mi je ostvarenje sna da pjevam s Prljom! - komentirala je Jelena, kojoj je žiri savjetovao da iskoristi svoje glumačke sposobnosti.

Influencer Marco Cuccurin s Mijom Negovetić pjevao je pjesmu I‘m so excited. 

- Ja sam ostala ugodno iznenađena - rekla je Danijela.

Ukupan zbroj ocjena im je 16.

Kineziolog i glumac Mario Valentić i njegova mentorica Antonia Matković Šerić predstavili su se pjesmom ‘Kad mi dođeš ti‘ Olivera Dragojevića osvojivši u zbroju svih ocjena najmanje 9.

Argumenti žirija za ovakav rezultat su da je, kako je komentirala Danijela Martinović, vrlo teško odabrati pjesmu ovakvog pjevača, ustanovivši da se Mario borio s tonalitetom.

Književnica i prevoditeljica Ivana Šojat u paru s Goranom Boškovićem izvela je pjesmu Can‘t Help Falling in Love.

Naviknula je na književne kritike, a dobro je podnijela i one glazbene. Zbroj ocjena koje im je žiri dao bio je 13.

Novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić pjevali su pjesmu ‘I Will Survive‘.

- Bojane, ti si dobio jackpot ove godine! - komentirao je Marko Tolja njegovu glazbenu partnericu.

Da se njihov nastup svidio mentorima svjedoči i činjenica da su osvojili ocjene čiji zbroj iznosi najviše - ukupno 20 bodova.

Goran Grgić i Ivana Kindl dobili su 12 bodova. Komentar žirija bio je da su mudro odabrali pjesmu. Dobili su 12 bodova.

Glumac Domagoj Janković i Alen Đuras nastupili su zadnji s pjesmom ‘Celebration‘. Dobili su 17 bodova.

 

Poznata novinarka iz doline Neretve koja je Zagreb zamijenila Vela Lukom u novoj sezoni popularnog showa. Pjevala je i na svojoj svadbi ovog ljeta i oduševila uzvanike

20. travanj 2024 00:57