StoryEditorOCM
ZabavaUtjeha nakon bračnog brodoloma

Nakon što ju je ostavio, bivša Pecina supruga ide na duhovno putovanje? Splitska farmaceutkinja dala naslutiti da će na hodočašće dugo čak 800 kilometara

Piše Mozaik SD
5. studenog 2022. - 14:55

Ako je suditi po tome što se na Facebooku upravo učlanila u grupu Camino de Santiago lako je moguće da uskoro bivša supruga pjevača Marka Pecotića planira otići na ovo duhovno putovanje.

Put svetog Jakova, poznatiji kao Camino de Santiago, najstariji je i najdulji hodočasnički put na svijetu, koji godišnje na sjeveru Španjolske pješači više od sto tisuća ljudi.

Nekoliko je ruta, a najpopularnija je Camino Frances, prikazana u filmu ‘The Way‘ s Martinom Sheenom. Put se počinje u malom francuskom gradiću Saint Jean Pied de Port i već prvog dana se preko Pirineja stiže u Španjolsku.

image

Irena Pecotić

Svakodnevno se pješači između 20 i 30 kilometara kroz prekrasnu prirodu, sela i nekoliko većih gradova, a krajnji cilj je Santiago de Compostela. Obično za dolazak tamo treba od 30 do 35 dana.

Mnogi ljudi diljem svijeta za ovaj se put odluče iz više razloga, najčešće privatnih, jer im se u životu dogodilo nešto s čim se žele pomiriti i krenuti dalje. Ima i onih koji naprosto žele iskušati svoje fizičke granice i vidjeti mogu li toliko dugo hodati.

Nakon što je Peco za naš portal kazao kako se razvodi jer je pronašao novu ljubav, blisku suradnicu Silviju Dvornik, njegova supruga Irena preko noći je postala tema trač rubrika u Hrvatskoj, ali i u susjednoj Srbiji, gdje se također piše o ovom ljubavnom trokutu.

image

Marko i Irena Pecotić

Niksa Stipanicev/Cropix

Ireni Pecotić je popularnost na Instagramu toliko narasla, da je u sedam dana, od izbijanja afere dobila čak pet tisuća novih pratitelja, čime je i više nego očito da je javnost u ovom slučaju na strani prevarene žene.

Splitska farmaceutkinja još uvijek drži prezime Pecotić na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje statuse kojima daje naslutiti da je suprugova afera nimalo ne dira.

- Još sabirem dojmove - nedavno je kazala za naš portal.

Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi i odmah se zaljubili, a vjenčali su se 2006. godine. Pjevač je prošle godine objavio spot za pjesmu ‘Vrime nam je, jubavi‘, u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

Inače u tom se spotu pojavljuje i njegova sadašnja djevojka Silvia Dvornik.

image

Irena Pecotić

19. travanj 2024 03:30