StoryEditorOCM
ZabavaNIJE JOJ LAKO

‘Na vas se vršila hajka!‘ Iva Šulentić se rasplakala u emisiji uživo na spomen dočeka nogometaša. Kroz jecaje se ispričala gledateljima...

Piše dv
28. prosinca 2022. - 18:45

U današnjoj emisiji HRT-a Kod nas doma, koju vodi Iva Šulentić, gošća je bila team menadžerica hrvatske reprezentacije Iva Olivari, donosi Slobodna Dalmacija.

Na samom početku razgovora kazala je da se želi zahvaliti koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, kao i voditeljima među kojima je bila i Iva.

image

Iva Olivari

HRT

- Želim se zahvaliti tebi i Luki Buliću na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili medijskoj hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca. Prema tome hvala ti i još ti jednom čestitam na radu koji ste obavili - rekla je Olivari.

Sve gori od kritika na račun voditelja dočeka! Jadranka Kosor: Ovo revanje nemere se slušat!; Mirjana Hrga: Čista parodija!; Imoćani ‘opleli‘ žestoko: Bolje je FIFA odabrala suce

Iva Šulentić nije mogla suspregnuti suze i trebalo joj je nekoliko sekundi da se nakon toga pribere.

image

Iva Šulentić

HRT

- Bojala sam se da će do ovoga doći s obzirom da znam da si hrabra žena koja se ne boji reći što misli. Ispričavam se zbog ove reakcije - dodala je Iva kroz jecaje.

Podsjetimo, nakon dočeka nogometaša na zagrebačkom Trgu voditelje su počeli žestoko vrijeđati na društvenim mrežama. Iva se našla na dodatnom udaru jer su mnogi bili u krivu misleći da je Dejanu Lovrenu otela mikrofon i onemogućila mu da do kraja otpjeva pjesmu.

Brutalno je vrijeđaju i prijete zbog Dejana Lovrena! Tko je Iva Šulentić koja od nedjelje prolazi najteže trenutke u TV karijeri?

18. travanj 2024 20:15