StoryEditorOCM
Zabavainspiracija

Morate vidjeti transformaciju sudionice ‘Života na vagi‘. Show je gotov, no ona ne staje

Piše MOZAIK SD
13. siječnja 2023. - 20:37

Izazovno razdoblje za kandidate šeste sezone ‘Života na vagi‘ počeo je onda kada su otišli iz Lividrage. Tamo su bili pod konstantnim nadzorom stručnjaka, koji su im pomogli u gubitku kilograma, a vani su to sve morali nastaviti sami.

Nimalo jednostavan zadatak, a u njemu se odlično snašla Splićanka Matea Milunić, piše Slobodna Dalmacija.

U ‘Život na vagi‘ ušla je s više od 120 kilograma, a izašla s 91 što znači da je skinula nešto manje od 30 kilograma. U finalnom tjednu ispala je iz showa nakon što je i proteklih ciklusa bila ispod žute linije.

No, uspjela se izvući, ali ovoga puta to nije bilo moguće.

Kandidati su odlučili glasovati za onoga tko će imati najmanji postotak, a to je bila Matea. U finalnoj emisiji pojavila se s još boljim rezultatom, a to su gledatelji u studiju nagradili pljeskom. Tada je imala 81,7 kilograma - izgubila je ukupno 39,4 kilograma, što je 32,5 posto tjelesne mase.

Nastavila je trenirati i vani, s čime se nedavno pohvalila na društvenim mrežama, a za kraj godine su se ona i dečko nagradili putovanjem.

U showu se Matea najviše zbližila s Anjom i Čapom, a svi kandidati istaknuli su kako ih motivira njezina pozitivna energija.

24. travanj 2024 15:23