StoryEditorOCM
Zabavapopularni rtl-ovci

Mojmira promijenila boju kose, a Šprajc u luđačkoj košulji najavio novu sezonu ‘Stanja nacije‘: ‘Prava košulja za našu Vladu i sve oko nje!‘

Piše DV/Mozaik SD
2. rujna 2022. - 20:22

Iako je prošlog petka trebala ići prva emisija ‘Stanja nacije‘ u jesenskoj shemi to se ipak nije dogodilo jer se Zoran Šprajc razbolio.

- Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim, neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22.15!, poručio je tada Šprajc na Facebooku.

Rečeno - učinjeno! Voditelj se nakon ljetnog odmora spremniji no ikad vraća u svoju televizijsku fotelju, a zanimljv je način na koji je najavio prvu emisiju.

Šprajc je, naime, to napravio u luđačkoj košulji, nadovezujući se tako na najavni foršpan ‘Stanja nacije‘ koji se ovih dana vrti na RTL-u u kojem razgovara sa psihijatrom.

Originalan pristup promoviranja, moramo mu priznati.

Iako u početku ‘Stanje nacije‘ nije pretjerano oduševilo gledatelje, nema sumnje kako će malo-pomalo ironični Šprajc ovim projektom steći naklonost publike.

- Jedva čekam, materijala ima za dugometražni film! Ovaj čovjek je genije. Zoki legendo! Prava košulja za našu Vladu i sve oko nje! - samo su neki od komentara koje ostavljaju gledatelji.

‘Stanje nacije se počelo emitirati u svibnju ove godine nakon Šprajcova odlaska s RTL Direkta čije je kormilo preuzela Mojmira Pastorčić.

Mojmira se vratila s godišnjeg, a gledatelji u Direktu odmah su primijetili nešto što im je zasmetalo. Evo što na sve kažu s RTL-a: ‘Nema skandala ni problema!

Ona se nedavno vratila s godišnjeg odmora, a sinoć se na malim ekranima pojavila s novom, svjetlijom bojom kose koja joj odlično stoji.

- Zanimljivo je kako su se stvari odigrale. Ja nikada nisam pokušavala biti Šprajc, imam svoj đir, svoje fore, svoj stil i svoje teme. I ljudi su to prihvatili - rekla je Mojmira nakon što je postala stalna voditeljica i urednica Direkta.

image

Mojmira Pastorčić

Screenshot RTL
22. travanj 2024 22:52