StoryEditorOCM
ZabavaNEOBIČNA DOKTORICA

‘Mojim se pacijentima jako sviđam, pitaju me za savjete!‘: o liječnici Maji iz Čačka raspisao se i Daily Mail, uz covid ambulantu gradi i drugu karijeru, pogledajte fotografije

Piše dv
15. prosinca 2022. - 16:39

Ona je svojom pojavom i radom zaintrigirala javnost jer uz covid ambulantu gradi i drugu karijeru.

Maja Pavlović iz Čačka nije obična liječnica iz Srbije. S jedne strane pomaže pacijentima u uniformi, kao i ostali liječnici, a s druge zvijezda je na natjecanjima u bikini fitnessu, piše zadovoljna.rs, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Maja je jako očarala Srbiju i svijet, jer rijetko viđamo doktoricu koja se uspješno bavi i fitnesom i koja na društvenim mrežama dijeli svoje fotografije u bikiniju.

Na Majinom Instagramu možete vidjeti sliku na kojoj je u bolnici u uniformi tijekom dana covida, ali i onu na kojoj je potpuno transformirana, u kostimu, spremna za natjecanje.

Zanimljivo je da je Maya bivša Miss Fitness Bikini, da se u isto vrijeme bavila i politikom, a o njoj su pisali i strani mediji, među kojima i britanski Daily Mail.

Dobitnica je brojnih nagrada, između ostalih i za najljepše noge na "Women‘s Bikini Fitness Contest" u Španjolskoj.

Jednom prilikom je izjavila kako se nada da će postići veliki uspjeh u medicini, ali i u drugim sferama kojima je posvećena.

Govorila je i o tome kako drugi reagiraju kada je vide, piše zadovoljna.rs.

“Reagiraju pozitivno. Djevojkama se sviđa kako izgledam i često me pitaju za savjet kako postići ovu figuru, a muškarci... pa, reagiraju vrlo pozitivno i sviđa im se kako izgledam."

25. travanj 2024 14:13