StoryEditorOCM
ZabavaANA URŠULA NAJEV

Mlada glumica koju su optuživali za krah braka domaćeg para: Ovo je moja istina o odnosu s Momčilom

Piše PSD.
26. siječnja 2023. - 11:02
Ana Uršula Najev, splitska glumica i pjevačica koja u ”Kumovima” ima glavnu ulogu Luce AkrapSaša Burić/cropix/

Splitska glumica Ana Uršula Najev koju su pojedini mediji okrivili za raspad braka glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića, u razgovoru za Gloriju otkrila je koliko su je ti natpisi - razočarali i naljutili.

Momčilo i Ana Uršula vole se samo ispred kamera dramske serije Nove TV ‘Kumovi‘, a da kolegu sa seta ljubi i kad se isključe kamere, splitska glumica doznala je posljednja - u tisućama kilometara udaljenom Brazilu.

 

"Čitala sam na glas. Mama se prva počela smijati, a potom i ja. Nije mi bilo jasno otkud nekome tako nešto može pasti na pamet. Najsmješnije mi je bilo da se o našoj ‘navodnoj vezi šuška od kraja godine‘, kad sam već bila na drugom kontinentu. Pa da sam zbog toga i ‘pobjegla‘... Razne verzije su se pojavljivale", rekla je za Gloriju.

 

"Sve je počelo eskalirati. Zapanjio me toliki manjak empatije i poštovanja prema nama kao osobama, našim obiteljima, djeci, roditeljima... Da se tako planski plasiraju netočne informacije znajući da mnogi ni ne pročitaju tekst, već samo ružno osmišljene naslove. To je grozno, prije svega prema djeci mojih kolega koja će za nekoliko godina sve te laži i članke moći vidjeti i čitati na internetu, baš kao i njihovi budući školski kolege. A djeca znaju biti jako okrutna, u što sam se uvjerila na primjeru svojih mlađih sestara", navodi.

Podsjetimo, Jelena je također u intervjuu za Gloriju priznala da se razvodi od 9 godina mlađeg supruga s kojim ima dvoje djece.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece", rekla je Perčin za Gloriju.

19. travanj 2024 21:36