StoryEditorOCM
ZabavaGesta prvaka

Mirko Filipović opet udara, i to u srce, preuzeo je brigu o napuštenom i ozlijeđenom labradoru kojem traži sretni dom

Piše dv
29. ožujka 2023. - 22:43

Otkako se više aktivno ne bori, poznati hrvatski borac Mirko Filipović Cro Cop našao se izvan fokusa javnosti. Naravno da nije zaboravljen, samo se rjeđe pojavljuje, donosi Slobodna Dalmacija.

Sada se ljubimac domaće borilačke publike oglasio na svome službenom Facebook profilu i to povodom drugog ljubimca. Evo što je napisao Mirko Filipović na Facebooku:

"Još jedna tužna priča, ali ova ima sretan završetak. Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju koje možete vidjeti na slikama tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća do kojih je dolazio tražeći pomoć.

Kad sam vidio objavu, javio sam se da ću ja preuzeti brigu o njemu. Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom mu prilikom još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na Veterinarski fakultet, gdje ga je naš dobri dr. Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo uginuo.

Uglavnom, Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom. Mješanac je labradora, star oko dvije godine, blaga karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se s drugim psima.

Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga. S obzirom na kalvariju koju je prošao zaslužuje dom iz snova u kojem će biti tretiran kao kućni ljubimac", napisao je na Facebooku Cro Cop.

Filipović je ponudio kontakte za potencijalne udomitelje. Kako je Cro Copov rejting u domaćoj javnosti zasluženo visok, zainteresirani bi se vrlo brzo mogli javiti i pružiti Mikiju miran i sretan dom.

25. travanj 2024 07:31