StoryEditorOCM
ZabavaOtkazano vjenčanje

Milica došla do 135 kilograma pa je momak odustao od plana da je prenese preko praga, devet mjeseci poslije iz dišpeta je smršavila 70 kg

Piše dv
14. travnja 2022. - 17:04

Za vrijeme svoje veze s dečkom Milica se drastično udebljala, a kad je došlo vrijeme da zajedno izgovore sudbonosno "da", to se nije dogodilo, donosi Slobodna Dalmacija.

Jedan od razloga zašto je Milicu ostavio sada već bivši partner, je, kaže ona, zbog viška kilograma koje je dobila tijekom njihove zajedničke veze. A spomenuti problem datira još od studija u Novom Sadu.

image

U studiju Milica objašnjava svoju tajnu mršavljenja

Screenshot TV Prva

"Dugo sam se bavila tenisom, ali kad sam došla na studij, samo sam sjedila, učila i jela. Tad sam se prvi put udebljala (imala sam 117 kg). Međutim, tada sam za pet mjeseci uspjela skinuti 52 kg i vratiti se na svoju kilažu od 65", priča ona te dodaje da su pravi problemi nastupili kasnije.

"Ušla sam u vezu i tu sam se još više opustila. Tako sam se još više udebljala dok nisam stigla do 135 kg", priča Milica za TV Prva, prenosi Tuzlanski.ba.

image

U fazi kad je samo učila i jela

Screenshot TV Prva

Kad je došlo vrijeme da njen partner i ona jedno drugom obećaju vječnu ljubav, to se nije dogodilo – bar ne s njegove strane. Dečko ju je ostavio prije vjenčanja, a njegov postupak bio je okidač da započne transformaciju.

"Meni je bio povrijeđen ego i tad sam krenula u borbu protiv viška kilograma. Sve sam osmislila u svojoj glavi – tretmane koje ću prakticirati, trenere koje ću angažirati…Trebalo mi je devet mjeseci da skinem višak kilograma", objašnjava ona kako je skinula 70 kg i vratila svoju kilažu od 65.

image

Milica s voditeljicom u studiju TV Prva

Screenshot TV Prva

Iako mnogi misle da je Milica išla na smanjenje želuca, a kasnije i na skidanje viška kože, te trvrdnje ona automatski demantira.

"Nisam išla na te tretmane, sve sam radila prirodnim putem, ali mi mnogi ne vjeruju". Mnoge djevojke koje žele krenuti njenim putem često je pitaju za savjet. Milica kaže da promjena mora krenuti iz osobne potrebe i da bi djevojke koje krenu njenim stopama trebale potražiti stručnu pomoć, prenosi Tuzlanski.ba.

image

Tri lica Milice

Screenshot TV Prva
18. travanj 2024 15:14