StoryEditorOCM
ZabavaSTIGAO JE I ON!

FOTO: Legendarni Michael Jordan usidrio se ispred Dubrovnika na luksuznoj jahti O‘Pari, pa prošetao Stradunom

Piše dv
27. kolovoza 2021. - 15:13

Jedna od najvećih sportskih legendi, NBA zvijezda Michael Jordan i njegova supruga, atraktivna Kubanka Yvette Prieto zajedno sa svojim prijateljima stigli su danas u Dubrovnik luksuznom jahtom O‘Pari koja se usidrila ispred gradskih zidina, tik do mega jahti Eclipse i Octopus. Još jučer bili su u Hvaru, a prije toga posjetili su Split, NP Krku i Skradin te Šibenik odakle su krenuli na krstarenje uz hrvatsku obalu.

image
Michael Jordan u Dubrovniku
Tonći Plazibat/cropix

Bivši košarkaš Chigaco Bullsa, član Kuće slavnih, vlasnik šest NBA prstena, kojem su kolege i navijači pripisivali božanske moći, danas je vlasnik profesionalnog košarkaškog kluba Charlotte Hornetsa koji nastupa u NBA ligi te uspješan biznismen ‘težak‘ 1,6 milijardi dolara.

image
Michael Jordan u Dubrovniku
Tonći Plazibat/cropix

Jordan u braku s Kubankom Prieto ima dvije kćeri blizanke, Victoriju i Ysabel. Kako pišu američki portali, ovaj bračni par rijetko se otvara javnosti, gotovo nikad javno ne govore jedno o drugome ni o svojoj vezi.

image
Dubrovnik, 270821.
Michael Jordan sa suprugom Yvette Prieto i prijateljima dosao je u Dubrovnik. Dosao je u restoran Proto ali zbog guzve dobio stol u ulici.
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
Tonci Plazibat/Cropix

Zajedno su danas prošetali Stradunom, a nakon kiše koja ih je dočekala pri uplovljavanju, Dubrovnikom je zasjalo sunce pa je bračni par na ručak stigao u riblji restoran Proto, ugostiteljski objekt s Michelinovom preporukom koji se diči autohtonim jelima i svježim namirnicama. Pritom su dobili stol u Širokoj ulici, vrlo prometnoj gdje su uživali u specijalitetima kuće pa je Jordan danas bio prava atrakcija u Gradu.

image
Michael Jordan u Dubrovniku
Tonći Plazibat/cropix

Jahta O‘Para izgrađena je 2020. godine, a tjedan najma stoji milijun eura. U 14 soba čistog luksuza može ugostiti do 12 osoba, uz 29 članova osoblja. Unutarnji i vanjski sadržaji, impresivnog dizajna, savršeni su za uživanje u suncu, druženju i zabavama kakvu su Jordanovi sinoć imali na Hvaru, pa ih je zbog preglasnog ‘partijanja‘ navodno policija morala stišavati.

image
Michael Jordan u Dubrovniku
Tonći Plazibat/cropix

Nakon boravka u Dubrovniku, Jordan bi zrakoplovom trebao napustiti Hrvatsku.

22. travanj 2024 22:50