StoryEditorOCM
ZabavaTIJESNA BORBA

Led probile Slovenke! Pao je prvi X u drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta: ‘Ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli‘

Piše Dv
27. studenog 2022. - 20:43

Prve u drugoj polufinalnoj večeri nastupile su Slovenke iz grupe Chicas s popularnom pjesmom Cotton Eye Joe. Nastup se međutim nije svidio jednom dijelu žirija.

image

NOVA TV

NOVA TV

-Ljudi mi smo u finalu, pa ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli, kazala je Martina koja je stisla X čim su djevojke počele pjevati.

image

NOVA TV

NOVA TV

Međutim, Maja je kazala da je vidjela na pozornici točno ono što je očekivala.

image

NOVA TV

NOVA TV

Plesna grupa "My way" svojom je dinamičnom koreografijom na scenografiji nalik na školsku učionicu uzdrmala žiri i publiku. 

- Jako mi se sviđa poruka koju ste poslali, nije bilo vršnjačkog nasilja i jako mi se sviđa kako uživate dok plešete, rekao je Davor Bilman s kojim se složio i Fabijan Pavao Medvešak:

- Sigurno nemaš problema da budeš kul i prihvaćen, jer ovo je top, rekao je jednom od članova plesne grupe.

- Bez obzira na to što ste u našim očima klinci, imate jako ozbiljne izraze lica i svaki put se iznenadim koliko ozbiljno ovo shvaćate. To je jako kul, u energiji ste neki bili žešći, neki slabiji, međutim izgledali ste kao jedno i plesali savršeno, rekla je Maja Šuput i mladim plesačima poručila da ne bi trebali brinuti o tome hoće li proći dalje.

- Ja sam ljuta na vas, vaša trenerica nije fer. Otvorili ste točku i odmah ste mi ‘stisnuli‘ nož u srce. Točno znate kako manipulirati mojim emocijama, rekla je oduševljena Martina plesnoj grupi koju je s pozornice otpratio gromoglasni pljesak publike.

19. travanj 2024 19:49