StoryEditorOCM
ZabavaMIRIŠE NA BOŽIĆ

Kreće blagdansko izdanje ‘Tri, dva, jedan - ho-ho-ho!, a ekipu koja će kuhati mnogi znaju jako dobro...

Piše PSD.
11. prosinca 2021. - 11:14

Gledatelji će i ove zime uživati u još jednom božićnom izdanju RTL-ova kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!", u kojem će poznati kandidati iz popularne "Večere za 5 na selu" prezentirati svoje blagdanske delicije. Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček spremni su za nove izazove, ističući kako će u ovoj sezoni biti puno smijeha, ali i pokoja suza, donosi Slobodna.

Već uigranoj sudačkoj postavi u ovom će se specijalu pridružiti i RTL-ova poznata voditeljica Marijana Batinić, kojoj je ovo prvi televizijski angažman nakon rodiljskog dopusta i jako se veseli novoj suradnji.

– Sa svima njima se poznajem otprije, njihova dinamika je tako slatka i posebna da uživam u svakom trenutku, volim misliti da sam se dobro uklopila. Zadnju će riječ imati, dakako, naši dragi gledatelji, ali nama je super na snimanju i mislim da će se dobra energija sa seta prenijeti i na male ekrane – ističe voditeljica.

image
Ekipa showa nada se da će mnoge inspirirati za blagdanski menu
RTL PRESS

Posebno izdanje emisije donosi mnogo ukusnih recepata, zabavnih trenutaka, ali i zanimljivih kandidata. Gledateljima i žiriju predstavit će se pet različitih timova koji će se okušati u izradi kompletnoga božićnog jelovnika.
– Pripremat će se različiti blagdanski recepti, ali bit će i dosta kolača. Držat ćemo se neke tradicije i prigodnih blagdanskih jela, ali imamo i odmaka od toga. Kuhat će se i nešto drukčija jela... – otkriva Tomislav Špiček.

U svakom timu tri natjecatelja

U svakom timu kuhat će po tri natjecatelja koji će se zajedno boriti za visoke ocjene. Iznenađenje sezone bit će svima već dobro poznati kandidati iz omiljene "Večere za 5 na selu", a još neke detalje otkrila je RTL-ova producentica Danijela Habek.

– S obzirom na to da se "Večera za 5 na selu" pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno će sve zabaviti svojim vedrim duhom. Jedna od njih je i sudionica dubrovačke Večere za 5 na selu Ivana Bačić koja je produkcijski tim RTL-a oduševila toliko da su je morali pozvati i u blagdansko izdanje.

U ovoj sezoni vodili smo se time da, bez obzira na sve probleme i "Grincha" koji će nas posjetiti na setu, na kraju spasimo Božić i gledateljima damo jednu lijepu i toplu blagdansku priču – ističe Habek. Iako su natjecatelji već poznati gledateljima, kulinarski žiri s njima će se susresti prvi put.

– Vidi se da su došli ljudi koji imaju neko iskustvo snimanja i kuhanja pred kamerama jer su opušteniji i treba im manje vremena da se prilagode. Društvo je jako živopisno, puno različitih karaktera i osebujnih osoba, tako da će biti puno iznenađenja jer se skupila nevjerojatna ekipa – priznaje Željka Klemenčić.

image
Ivan Pažanin
RTL PRESS

Kao i dosad, princip ocjenjivanja je isti – sva pripremljena jela proći će zahtjevan, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka, no ovaj put ocjenjivanje nije najbitnije.

– Ovo je priča o dobroj hrani, ljudskim odnosima, suradnji, improvizaciji i zabavi, a sve u cilju da pripremimo najukusnija blagdanska jela te inspiriramo naše gledatelje idejama, sastojcima, kombinacijama... Kroz kuhinju smo "rekreirali" Špičekov i Pažaninov Božić, prisjetili se nekih zaboravljenih tradicionalnih jela, a neki specijaliteti koje su nam servirali kandidati toliko su dobri da će zamirisati kroz ekran! – najavljuje Marijana posebno izdanje kulinarskog showa.

19. travanj 2024 13:36