StoryEditorOCM
ZabavaGLAZBENI SPEKTAKL

Koncert godine u Splitu! Doris pjevala skoro tri sata i nastup završila bosa, publika je bila u transu

Piše dv
13. studenog 2022. - 06:57

Atmosfera u Spaladium Areni bila je veličanstvena.  U dvorani nije bllo praznog mjesta, više od dvanaest tisuća ljudi pjevalo je  i plesalo  uz najveće hitove Doris Dragović slaveći zajedno s njom njenih 40 godina respektabilne glazbene karijere, piše Slobodna Dalmacija.

image
Jakov Prkic/Cropix

Kad je u sredini koncerta splitska diva zapjevala svoj veliki eurovizijski hit ‘’Marija Magdalena’ s kojom je davne 1999. u Jeruzalemu osvojila četvrto mjesto sve je stalo, a publiku je doslovno bacila u transu.

 Jedan od upečatljivih trenutaka bio je i kad je pjevala hit ‘Dajem ti srce‘ u novom aranžmanu uz pratnju gudačkog orkestra. Pjesmu je napisao Gibonni, a skladao Zrinko Tutić.

Emotivno je bilo i tijekom izvedbe ‘Ovo je naša krv’ kada su Splićani u mraku podignuli mobitele u zrak stvarajući bajkovitu atmosferu.

image
Jakov Prkic/Cropix

- Obuklo me lipo jel da, osjećam se kao Petar Pan i imam svog anđela - rekla je u jednom momentu pjevačica koja se tijekom koncerta presvlačila tri puta, piše Slobodna Dalmacija.

Spektakularni nastup od gotovo tri sata završila je s još jednim velikim eurovizijskim hitom ‘Željo moja’. Potom je izula cipele s visokom potpeticom i bosa pjevala ‘Sedam mora, sedam gora’.

Publika je nije puštala s pozornice i još dugo nakon što je otišla pjevala njene najveće hitove. Bio je ovo uistinu jedan od koncerata koje će Split i Splićani još dugo pamtiti.

image
Jakov Prkic/Cropix
image
Jakov Prkic/Cropix
image
Sasa Buric/Cropix

 

 

20. travanj 2024 08:22