StoryEditorOCM
ZabavaOBRANA JE ČVRSTA

Joško Gvardiol slavi 21. rođendan, kolega iz kluba hvali njegovo tijelo!

Piše Mozaik SD
23. siječnja 2023. - 11:35

Ne pamtimo da je dugo o iti jednom nogometašu, a pisalo se puno, sjećamo se, i o Šimi Vrsaljku ili Anti Rebiću, natipkalo toliko novinskih redaka, koliko u zadnja dva mjeseca o Jošku Gvardiolu.

Pišu o njemu sportski novinari iz pozicije profesije, pišu o njemu lifestyle portali, iz pozicije "najpoželjnijeg neženje", kako mu laskaju.

Jošku Gvardiolu danas je rođendan. Tek mu je 21. godina. Joško je zaista mlad. Pa dijete još.

image
Instagram Screenshot

Ali, jedan od najvećih junaka SP-a u Kataru, već se svačega načitao, ali i nagledao na ludim dočecima Vatrenih, piše Slobodna Dalmacija.

Obožavateljice su ga molile za ples pod maskama, slale mu poljupce i najmaštovitije ljubavne ponude... Život mu se preokrenuo.

image
Instagram Screenshot

Joško Gvardiol na terenu je sa svojom momčadi, u njemačkom RB Leipzigu. Pažnju novinara izazvao je i komentar njegovog klupskog suigrača, napadača RB Leipziga Tima Wernera.

Dvadesetšestogodišnji napadač je ustvrdio:

"Nije zabavno igrati protiv Joška na treningu! Gvardiol može pucati lijevom i desnom, dodavati, ubacivati i odigravati dijagonale. Ne znam što ne može! Jako je brz i sa samo 20 godina ima tijelo kakvo nikad nisam vidio" - ustvrdio je Werner u intervjuu za Bild.

"Ono što smatram najvažnijim kod njega jest da je ljubazan, pristojan, prizeman i potpuno bistre glave. Razumijem zašto ga svi žele" - kazuje Werner.

image
Tom Dubravec/Cropix

Joško Gvardiol je u nedavnom intervjuu priznao da sad doista zna što je slava, jer više ne može pomoliti nos na ulicu, a da ostane neprimijećen.

U razgovoru za emisiju InMagazin Nove TV otkrio je kakav mu je ljubavni status.

image

Doček u tatinom Novigradu

Luka Gerlanc/Cropix

"Za sada nijedna obožavateljica nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim, ali... Da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno.

Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet. Ima vremena" - mudro zbori nogometaš, koji je s obitelji odrastao u neboderu u zagrebačkom naselju Srednjaci, a nakon transfera u njemački klub, svojoj je obitelji omogućio novi dom.

image

S roditeljima i sestrama u posjetu baki i djedu u Novigradu
 

Robert Fajt/ Cropix

"Na Srednjacima smo živjeli u neboderu i bio je dosta mali stan, a nas je bilo petero plus pas, tako da je bila mala gužva. Ali tu je bila neka toplina i svi smo bili na okupu, nešto što nam sada možda fali. Što se tiče nove kuće dugo sam pričao s mamom koja je poželjela svoj mir i vrt, pa nismo puno komplicirali i eto – svi smo sretni", kaže Joško, koji je majci Sanji darovao sliku ukrajinske umjetnice Olene Sokolovske, nastalu prema fotografiji sa Svjetskog prvenstva kad je nakon utakmice potrčao u majčin zagrljaj.

image
Ante Čizmić/Cropix

Joško ima još dvije starije sestre.

"Roditelj kao roditelj se uvijek daje, nema tu kalkulacije, jednostavno samo ljubav. Godine protrče i na kraju shvatite da imate divne ljude koji su ponosni na svoje roditelje i roditelje koji su ponosni na svoju djecu" - ispričala je mama Sanja u razgovoru za In Magazin.

24. travanj 2024 03:50