StoryEditorOCM
ZabavaKONTROVERZNA LJUBAV?

Jesu li oni najomraženiji ili najsimpatičniji hrvatski par? Ne mogu se suzdržati od dodirivanja u javnosti, a sve zanima koliko je veza trajala prije nego što su ‘uhvaćeni‘

Piše maja čović/sd
19. listopada 2022. - 19:31

Premda još nisu, recimo to tako, "službeno" objavili da su u vezi, njihova sve brojnija zajednička pojavljivanja u javnosti i objave na društvenim mrežama ne ostavljaju mjesta sumnji da su poznata hrvatska glumica Kristina Krepela i kontroverzni Mostov saborski zastupnik Marin Miletić romantični partneri, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije takvo javno iskazivanje nježnosti zbilo se u utorak navečer kad su Kristina i Marin bili među gostima na predstavljanju novog koncepta jednog zagrebačkog restorana, gdje se modno usklađeni par zaljubljeno gledao i dodirivao.

Njihova veza "razotkrivena" je početkom svibnja ove godine kad su snimljeni u šetnji parkom, ni jedno ni drugo nisu previše govorili o svom odnosu, ali već sredinom sljedećeg mjeseca snimljeni su kako se drže za ruke, a osmijesi na njihovim licima dovoljno su govorili.

image

Kristina Krepela i Marin Miletić u utorak navečer u jednom zagrebačkom restoranu

Nera Šimić/HANZA MEDIA

U srpnju je Miletić pozvao ljude da zaprate Kristinin novi profil na Instagramu nakon što joj je hakiran stari, ovog su ljeta bili su zajedno i na odmoru, nedavno su viđeni u šetnji s Marinovim dvjema kćerima, a fotografirali su se i u zgradi Hrvatskog sabora.

Nedavno su jedno drugome čestitali rođendane na društvenim mrežama. Miletić je 4. rujna čestitao Krepeli 43. rođendan uz fotografiju drvene dekoracije srca s porukom "nije sreća u onome što imamo nego u tome koga imamo".

Dva tjedna kasnije, 18. rujna, Kristina je Miletiću čestitala također 43. rođendan.

- Sretan rođendan najhrabrijem od hrabrih, najboljem od najboljih - napisala je Kristina na Instagramu uz uz njihovu fotografiju šetnji šumom.

Miletić je podijelio njezinu čestitku i zahvalio joj.

image
Nera Šimić/HANZA MEDIA

- Hvala ti ljepoto moja prediva i tako posebna - napisao je.

Premda oboje, a naročito Kristina, ističu kako ne žele govoriti o privatnom životu, teško se njihove objave na društvenim mrežama mogu nazvati čuvanjem privatnosti.

Koliko je Krepelina i Miletićeva veza trajala prije nego što su "uhvaćeni" u svibnju, nije poznato, no mnogima je, čemu svjedoče reakcije na društvenim mrežama i raznim forumima, zasmetala činjenica da se saborski zastupnik nekoliko mjeseci nakon smrti supruge s kojom je bio 24 godine, "uletio" u zagrljaj nove ljubavi.

Miletićeva supruga Danijela preminula je u rujnu prošle godine nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu, a ono što mnogima nije dobro "sjelo" je činjenica da je on u emotivnim, pa čak i teatralnim objavama na društvenim mrežama ispratio posljednje dane života svoje supruge.

image
Davor Pongračić/HANZA MEDIA

U danima nakon njezine smrti dosta je pisao i o tome kako se on i kćeri nose s bolnim gubitkom supruge i majke, što mu je u to vrijeme priskrbilo dosta simpatija, ali se situacija bitno promijenila nakon što se ovog proljeća pojavio s novom ljubavi.

Većina reakcija je negativna, mnogi smatraju kako je bilo prerano za novu vezu, naročito nakon patetičnog "ispraćaja" supruge na društvenim mrežama.

image
Davor Pongračić/HANZA MEDIA

Neki to nazivaju degutantnim, drugi neprimjerenim, neki primitivizmom, jedni kažu kako je barem godina dana trebala proći nakon smrti supruge, neki smatraju kako je to u redu zbog njegovih kćeri kojima treba majčinska figura, komentari na takve tvrdnje uglavnom su da je to glupost jer im majku nitko ne može zamijeniti, a i nije baš odabrao pravu majčinsku figuru...

Ljubav nam se dogodi, ili možda je ipak bolje reći da nam se dogodi zaljubljenost, jer nije mali broj onih koji smatraju da je zaljubljenost osjećaj, a ljubav odluka.

Vjerojatno ne treba sumnjati da se Kristini i Marinu dogodila zaljubljenost ili ljubav, kako god hoćete, što će odlučiti o svojoj vezi i koliko će ona potrajati, tek će se vidjeti, ali očigledno su još proljetos donijeli odluku kako više nije potrebna posebna diskrecija bez obzira na to koliko je vremena prošlo od smrti njegove supruge.

19. travanj 2024 22:43