StoryEditorOCM
ZabavaPREKRASNA DJEVOJKA

Jeste vidjeli vruću fotku Hrvatice Ana Marije u bikiniju na koju je ‘okinuo‘ Neymar? Iako smo ih izbacili s SP-a, ništa joj ne zamjera!

Piše Dv
16. prosinca 2022. - 12:18

Iako je Hrvatska izbacila Brazil sa Svjetskog prvenstva u Kataru, njihov najslavniji nogometaš Neymar nije ni najmanje ljutit na Hrvatice.

Posebno one koje izgledaju atraktivno poput Ana Marije Marković, 23-godišnje plavokose djevojke koja se i sama bavi nogometom, a koja je, nakon ogleda Vatrenih protiv Argentine, objavila vruću fotografiju u bikiniju i kockastom dresu s brojem 11.

Vrlo brzo nakon što ju je Ana Marija postavila na Instagram, lajkao ju je - nestašni Neymar.

‘‘Bio je brz u lajkanju‘‘, uočili su odmah brojni komentatori, a među 449.820 osoba koje su "palcem gore" i srcima nagradili atraktivnu fotogfrafiju, bio je i popularni splitski chef Ivan Pažanin.

Zgodna nogometašica je rođena u Švicarskoj, a odmalena se bavi najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli, navodi dnevnik.hr.

Na Instagramu je prati više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

‘‘Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa‘‘, rekla je jednom, a čini se da joj zgodni Neymar već dulje šeta profilom jer mu se svidjelo još nekoliko njezinih fotografija. 

Kad nije u Zurichu ili gradovima u koje je odvodi aktivnost na zelenom travnjaku, Ana Marija često dolazi u Split. 

Na Instagramu se pohvalila boravkom u Podstrani, na Hvaru u društvu sestre.

Kad je objavila fotografije, pratitelji su je obasuli komplimentima i pozivima.

"Prekrasna djevojka", "Dođi igrati u Real Madrid", "Najljepša igračica nogometa ikad"... pisali su sportašici, koja se uspješno bavi i modelingom.

25. travanj 2024 20:06