StoryEditorOCM
ZabavaNAJGORA EKIPA

Jeste li sinoć gledali Večeru za 5? Gledatelji izvrijeđali kandidatkinje showa: ‘Želudac me bolio dok sam gledala. Da su se namjerile na pravog letjele bi prije predjela‘

Piše N.G.R.
24. studenog 2022. - 12:43

U showu Večera za 5 na selu u naselju Molvice sinoć je kuhao kamenoklesar Saša. Na Sašinu jelovniku našli su se kulen, guščja jetra, junetina, jaretina, čokolada te mnogi drugi sastojci. I dok su se gledatelji oduševili njegovom večerom i poklonima koje je imao za gošće, kandidatkinje i nisu bile tako dobrog raspoloženja.

Natalija je rekla da je popis namirnica zbrda-zdola. „Popis namirnica je malo pretjeran, sve je zbrda- zdola! Ima kulena, junetine, jaretine, pomiješao je svašta nešto te sastojke“, komentirala je Natalija.

image
RTL

Sašine gošće za predjelo su kušale ‘Suho, masno fino‘, za glavno jelo ‘Šarenog dinosaura‘ te za desert ‘Rashlađeni vulkan‘. „Sve u svemu, ništa specijalno. Jako su velika moja očekivanja od Saše, ali pogledom na namirnice srušila su mi se ta očekivanja. Ipak, od nekih sastojaka, poput guščje jetre, očekujem spektakl od predjela“, kritički je rekla Natalija, piše RTL.

Čim je došlo predjelo na stol Natalija je odmah komentirala da je razočarana, a kad je doznala da su sve namirnice u Sašinom predjelu iz OPG-a, osim pogačica, morala mu je i to natuknut.

„Ja bih više voljela da si ti meni nešto ručno napravio na ovom tanjuru jer tu nema ničeg tvojeg“.

Glavno jelo u Nataliji je izazvalo potpuno drugo raspoloženje od predjela. „Fantastično izgleda, vidi se da si se potrudio!“, rekla mu je Natalija dok Ksenija nije mogla jesti glavno jelo. „Ne jedem jaretinu jer mi je prejak miris i diže mi se želudac“, kazala je Ksenija. Na kraju je i Natalija zaključila kako se borila da nešto uspije pojesti. „Okus glavnog jela nije valjalo i jako je hrabro poslužiti četiri djevojke s jaretinom“, nastavila je Natalija.

Saša je zaradio jedva 19 bodova, a gledatelji nisu mogli vjerovati kako su gošće mogle dati tako niste ocjene. "Najgora ekipa dosad!, kometirali su na društvenim mrežama gledatelji.

image
RTL

Saša gospodin uredan pedantan a večera fino spremana, sram vas bilo da tako čovjeka ponizite sa takvim ocjenama divim mu se što ih nije izbacio iz kuće van, al on je pristojan gospodin, bravo Saša sve pohvale za tvoju večeru", "Čestitam gosp. Saša na pripremi i dekoraciji hrane, stola itd. Ne mogu i dalje vjerovati da žene mogu biti tako zle, piše Večernji list.

Komentari tu nisu stali.

Najbolja večera ovaj tjedan. Na žalost nisu zaslužile ni prženo jaje svojim bezobrazlukom. Ne mogu mu parirati ničim bez obzira što su ga loše ocjenile. Gospodin je ostao gospodin do kraja, a ima i dobre živce. Svaka čast!. 

Želudac me bolio kad sam gledala vrhunac svega je bio kad je pitala jel i vino s nekog OPG-a. Ona je, znate, netom prije dolaska gostiju brala grožđe i otakala, da bi poslužila svoje, domaće vino! Mrš!, samo je mali dio komentara na društvenim mrežama.

image
Facebook Večera za 5 na selu

Kažu moji ukućani da vam se dive što ih niste izbacili iz kuće", "Ove zločeste žene su dobile kontra efekt...Saša dobio podršku a one same sebe osramotile....bravo Saši za toleranciju i strpljenje....da su se namjerile na pravog letjele bi one i prije predjela",  stajalo je među brojnim komentarima na Facebooku za sinoćnju večeru.

image
Facebook Večera za 5 na selu

Svaka čast gospodinu Saši na svemu..doslovce svemu,pogotovo na strpljenju!

Skidam kapu!

"Dame"..sramota za ženski rod! Niste mu do gležnja bez uvrede!, ogorčeno su gledatelji komentirati kandidatkinje popularnog showa.

25. travanj 2024 16:49