StoryEditorOCM
ZabavaTOP 5|

JESTE LI SE PRIPREMILI? Sprave i dodaci bez kojih se na plaži ne može

Piše DV
19. srpnja 2020. - 18:02
Srce je ljeta, i na plažu se ne može bez osnovne zaštite, ali i nekih zabavnih dodataka. Netko voli suncobrane 'po starinsku', netko goleme šešire koji doslovce u sjeni drže cijelo tijelo, dok se neki vole dobro ispržiti. Što sve nosite na plažu, a ne biste trebali, odnosno, što ne nosite, a totalni je hit ovog ljeta?
U nastavku donosimo nekoliko dodataka ili gadgeta koji će vam olakšati ostanak na plaži čak i dok nemilice prži sunce. Bit ćete zaštićeni i usput se zabaviti, dok su vam najvažnije stvarčice dobro osigurane i na kopnu i u moru.

Mjerač UV zračenja
Niste sigurno jeste li pretjerali? Aplikacija za mjerene jačine UV zraka pomoći će u nedoumici

image
gadgeti, što nositi na plažu



Ručni ventilator
Gosti s Dalekog istoka uveli su ga u modu davnih godina, u dane kad nema ni kapi vjetra. Radi na baterije, napredna verzija ima solare koji ga pune. Kakv god, dobro će vam doći u momentalnom rashlađivanju.

image
gadgeti, što nositi na plažu



Privjesci koji plutaju
Bilo da ste za njih okačili telefon, fotoaparat, ključeve ili štogod drugo, ovi plutajući privjesci jarkih boja izvrsno su vidljivi na površini mora

image
gadgeti, što nositi na plažu



Vodootporna torbica za mobitel
Ne treba posebno naglašavati važnost ovakvog soft-casea. Bez njega se ne ide na plažu. Ili pak ostavite mobitel doma.

image
gadgeti, što nositi na plažu



Sjenilo
Nekas smo na plažu nosili suncobrane ili od šugamana pravili tende. Samostojeća sjenila dolaze u svim oblicima i veličinama, postavljaju se sama, čvrsto stoje, štite od sunca i daju i mrvicu privatnosti.

image
gadgeti, što nositi na plažu
24. travanj 2024 17:53