StoryEditorOCM
ZabavaIZ DOHE U MIAMI

Ivana Knoll osvanula na otmjenom tulumu Leonarda di Caprija, odmah se našla u zagrljaju kanadske megazvijezde

Piše DV/ JL
6. siječnja 2023. - 10:34

Leonardo DiCaprio (48) pojavio se u srijedu navečer u Miamiju na Floridi, u restoranu Papi Steak, gdje je održana zabava za njega i njegovu glamurozu pratnju, među kojima je, dakako, bilo najviše lijepih djevojaka, piše Daily Mail.

Uz njega je bio i njegov prijatelj, glumac Jamie Foxx (55), ali bivša djevojka Scott Disicka, manekenka Rebecca Donaldson te - što je posebno zanimljivo - najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll alias KnollDoll koja se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru prometnula u pravu međunarodnu zvijezdu, prenosi jutarnji.hr.

Leo, odjeven posve u crno, prilikom ulaska u restoran nosio je masku za lice i bejzbolsku kapu te brzo ušao u klub kako bi umaknuo paparazzima.

image

Knoll na Mundijalu 2022.

Tom Dubravec/Cropix

Fotografije sa zabave još se nisu pojavile, no Ivana je na svojem Instagramu objavila fotografiju s reperom Drakeom koja je, čini se, nastala iste večeri.

Nešto ranije ovoga tjedna, DiCaprio se opuštao na superjahti s prijateljem Tobeyem Maguireom (47), manekenkom Madison Headrick, inače zaručnicom Leovog prijatelja Joea Nahmada i još nekolicinom djevojaka, uključujući glumicu Ellu Balinsku.

22. travanj 2024 17:04