StoryEditorOCM
Zabava‘MASKED SINGER‘

Influencerica skinula masku i napustila show: ‘Oprosti Antonija što ti lažem već neko vrijeme...‘

Piše DV/Portal SD
16. travnja 2022. - 22:57

U večerašnjoj epizodi RTL-ova showa "Masked Singer" preostalih 10 maskiranih zvijezda ponovno se našlo zajedno u uzbudljivim pjevačkim dvobojima, a glasovima publike odlučeno je kako show napušta Kiborg iza koje se skrila influencerica i spisateljica Andrea Andrassy!

image
Goran JAKUS/RTL

''Oprosti što ti lažem već neko vrijeme'', poručila je Andrea Antoniji Blaće pa se obratila i Idi te nasmijala sve: ''Pitala me prošli tjedan jesam li ja Meduza pa sam joj rekla da nisam!''

''Počasti nas svojim glasom još malo više ubuduće'', poručila joj je Antonija Mandić. Andrea Andrassy za kraj je još je jednom otpjevala 'Despacito'.

Snage su odmjerili Dalmatinka i Torpedo.

''Jako me zanima tko je Torpedo! Netko bez zuba, obučen kao torpedo na rubu da je Tiho Orlić, pjeva Mineu'', znatiželjna je bila Antonija Mandić pa predložila Alena Islamovića.

U dvoboju su se susreli i Punjena Paprika i Tintilinić.

''O stilu sam sve naučio dok sam radio u Njemačkoj… Poslao mene moj stari da odem u Munchen, radim struju i zaradim koji dinar. A ja tamo spajao kablove, šarafao, vario, ali nema meni do mog lonca. Što ti znače marke kad ti fali raja!'' poručila je Paprika pa izvela megahit "Gangnam Style".

''Mislim da bi ovo mogao biti Goran Bogdan'', bio je uvjeren Enis, dok je Ida predložila Antu Casha.

Ajkula Drakula i Meduza već su bili spremni pokoriti pozornicu u svom ''morskom'' duelu.

image
Goran JAKUS/RTL

 

''Sve sam radio za publiku. Tko mi se približi, pokažem mu zube, ali iza Ajkule Drakule skriva se meko srce. Za nastup se uopće ne pripremam, ja sam rođen spreman'', samouvjeren je bio Ajkula koji je otpjevao legendarnu "La Bambu".

''Uvjeren sam da je ovo Dudo Šimenc, sto posto!'' obznanio je Enis, a Antonija Mandić pridodala je i Stojka Vrankovića, a Ida Ivana Šarića.

U novom dvoboju oči u oči našli su se Majka Zemlja i Licitarsko Srce.

''A jesam vas prevarila, lipi moji? Nisam ja Zagorka. Volim ja zagorske brege, ali volim i more. Da je meni i svima oko mene lipo, i nemoj samo da se sekiram!'' poručila je Majka Zemlja pa izvela skladbu 'Stare ljubavi'. Enis je pomislio kako bi se ispod maske mogla skrivati Ivanka Boljkovac, Antonija Mandić predložila je Arijanu Čulinu, a Ida Ninu Kraljić.

Posljednji dvoboj večeri bio je rezerviran za Kiborga i Slatkača.

Zadnji nastup večeri bio je rezerviran za Slatkača: ''Treniram šest dana u tjednu i tako godinama. Biceps, triceps, kvadriceps… Malo mi je ček i žao što me sada vidite kao ravnu ploču. Teretana je moj drugi dom''. Slatkač je izveo pjesmu "Sugar" Robina Schulza i još jednom potvrdio da je sjajan vokalist.

''Ljudi moji, Zdravko Čolić'', Enis je nasmijao sve u studiju...

19. travanj 2024 01:00