StoryEditorOCM
Zabava‘život je lijep‘

Dok svi nestrpljivo čekaju komentar Severine na Milana i Igora, pjevačica nema razlog da se živcira! Ipak, oglasila se znakovitom porukom

Piše dv
25. kolovoza 2022. - 19:48

Bivši Severinini partneri, Milan Popović i Igor Kojić postali su prijatelji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Po kojem se scenariju odigrao ovaj nevjerojatan rasplet svih događanja mogli bi samo nagađati, no sudeći po objavi koju je bivši suprug splitske pjevačice podijelio na Instagramu, ovaj dvojac je u više nego dobrim odnosima.

Igor Kojić je krajem srpnja ove godine slavio 35. rođendan, a kako je pisao Story, organizirao je veliko slavlje na imanju svog djeda, u selu nadomak Loznice, gradiću 200-tinjak kilometara udaljenom od Beograda.

Uzvanici na slavlju ostali su nemalo iznenađeni kad se pojavio bivši Severinin partner Milan Popović, s kojim je Igor često javno polemizirao i izmjenjivao uvrede dok je bio u braku s našom najpopularnijom pjevačicom.

A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan poveo i svog 11-godišnjeg sina Aleksandra kojeg ima sa Severinom, budući je vio na ljetnim praznicima kod oca u Srbiji.

Dok joj se bivši naslikavaju svi čekaju Severinin komentar na Milana i Igora a ona se oglasila znakovitom porukom.

Severija je još prije nekoliko dana otputovala u Italiju a  svojim stavom jasno daje do znanja da je ni malo ne dotiče što joj se bivši muževi Milan Popović i Igor Kojić zajedno druže i slave rođendane.

Naime, pjevačica je posjetila gradić Alberobello, poznat po svojim jedinstvenim građevinama. Ovaj kraj impresionirao je Splićanku, koja je i ovoga puta za razgled strmih uličica obula japanke, a imala je i Chanel torbicu koju rijetko koja Hrvatica sebi može priuštiti.

-Alberobello je poznat po jedinstvenim građevinama nastalim gradnjom bez veziva, isključivo od nepravilnih vapnenačkih kamenja, koje su preživjele od prapovijesti do modernih vremene, koje se nazivaju trullo. Trulli Alberobella, se nalazi na UNESCO-ov popisu svjetske baštine u Europi od 1996.g- objavila je Severina pored fotografije.

Ranije je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj lanenoj košulji i šeširu uz znakovitu poruku: ‘Život je lijep’ na talijanskom.  Pjevačica očigledno ne dopušta da joj provokacije bivših partnera unište godišnji odmor.

image
Damir Škomrlj/Cropix/arhiva
image
Darko Tomaš/Cropix/
image
Damir Škomrlj/Cropix
image
/Slobodna Dalmacija
18. travanj 2024 14:42