StoryEditorOCM
ZabavaU SOLINU

Ava Karabatić Valentinovo proslavila u hotelskoj sobi - s ocem?! Tu su već nekoliko dana, evo i zašto

Piše MOZAIK SD
17. veljače 2023. - 10:40

Kontroverzna starleta Ava Karabatić Valentinovo je provela u Solinu, u hotelskoj sobi - sa svojim ocem.

Splićanka, izgleda, ove godine samuje kao i njezin otac - kojem je sada odlučila pronaći novu partnericu. Inače, njezini su se roditelji razveli prije sedam godina te je Ivica Karabatić od tada ostao single. Ava je sa svojom majkom, kaže, prije imala dobar odnos - ali sada su se poprilično udaljile.

"Moji roditelji su rastavljeni od 2016. godine, a majka sada živi s drugim čovjekom. Dok sam bila u pubertetu imale smo blizak odnos. Sad više nemamo. No, pokušavam sve rješavati na ljudski način", rekla je za portal Scena.

Ava već nekoliko dana boravi u hotelu s ocem, a za Valentinovo je tamo dočekao buket ruža. Ona je taj dan odlučila provesti s Ivicom jer joj teško pada što on već godinama nema svoju bolju polovicu. Odlučila je to promijeniti tako što će Ivicu prijaviti u show "Brak na prvu". Bez obzira na to što njezina majka mislila o svemu tome. 

"Oca ne zanima kako bi moja majka, odnosno njegova bivša supruga, reagirala na njegovu prijavu u show "Brak na prvu" već mu je bitno moje mišljenje. On je baš za to, jako je elokventan i duhovit. Svakog može dovesti do osmijeha i to ne kažem samo zato što je moj otac", rekla je Ava i objasnila da joj se otac oporavlja, odnosno vraća izgubljene kilograme. 

"U jednom smo hotelu od nedjelje, tu smo proveli Valentinovo. Dobila sam žute ruže koje volim otkad znam za sebe. Neću otkriti tko mi ih je poslao. Otac lagano vraća kilažu. Naime, smršavio je 18 kila, a sada se udebljao devet. Mislim da je vrijeme da nađe novu ženu s kojom će biti sretan i provesti ostatak života", tvrdi.

17. travanj 2024 22:12