StoryEditorOCM
ZabavaPOHVALIO NAS

Amerikanac koji živi u Dubrovniku otkrio čime smo ga sve oduševili: ‘Prije sam imao krivo mišljenje‘

Piše dv
15. ožujka 2023. - 23:31

TikToker "Car2Cro" na ovoj je društvenoj mreži podijelio videozapis na kojem je objasnio koje tri stvari je odmah nakon dolaska primijetio u Hrvata, donosi Slobodna Dalmacija.

Ovaj TikToker je iz Amerike preselio u Dubrovnik i svakodnevno objavljuje snimke u kojoj otkriva pojedinosti o Hrvatskoj i životu stanovnika naše zemlje. Amerikanac, dakle, ne skriva svoje oduševljenje i ljubav koju osjeća prema Hrvatskoj, a iznimku u tome nije napravio ni s ovim videom. 

U njemu je istaknuo tri stvari koje je odmah primijetio u ponašanju Hrvata, a po kojima se oni razlikuju od primjerice Amerikanaca.

"Kao prvo, svi su visoki. Mislio sam da sam ja visok, a sad mi se čini kao da sam u zemlji divova. Druga stvar, svi dobro izgledaju. Jednostavno su prelijepi ljudi. I treće, svi se dobro odijevaju. Osjećam se kao da sam na modnoj reviji svaki put kad idem do dućana", opisao je. 

Njegov je video pregledalo skoro 500 tisuća ljudi. "Probaj prošetati subotom u podne", "Ja sam Mađar, visok 188 centimetara, kada sam bio na odmoru na Braču, vlasnik apartmana je bio viši od mene", "Hrvatska ima najljepše ljude", "Nisu svi visoki", "Dobrodošao u Hrvatsku", "Sigurno si u Dalmaciji, Dalmatinci su visoki", "Hvala na komplimentima", samo su neki od komentara.

19. travanj 2024 00:43