StoryEditorOCM
ZabavaVIDEO - SRCEPARAJUĆA MELODIJA IZ FILMA "TITANIC"

2CELLOS Novu godinu dočekali na Maldivima, a nakon toga objavili spot za pjesmu "My Heart Will Go On"

Piše PSD.
6. siječnja 2018. - 21:49

"Na Maldivima je bilo ludo i nezaboravno, to je zbilja raj na zemlji. Ondje smo svirali na dočeku Nove godine na jednom privatnom otoku - naravno, milijarderima, kažu Stjepan Hauser i Luka Šulić, popularni 2CELLOS, koji su se nakon uživanja na egzotičnoj destinaciji vratili kućama i objavili novi spot za pjesmu "My Heart Will Go On" skladatelja Jamesa Hornera poznatoj prije svega po filmu "Titanic" (1997.), a koju u originalu izvodi Céline Dion.

Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky, s kojima su Luka i Stjepan radili na spotu za pjesmu "Now We Are Free" skladatelja Hansa Zimmera. 

- Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj, i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt, ističu Stjepan i Luka. 

Zanimljivo, ove godine se napunjava točno 20 godina od kada je film "Titanic" redatelja James Camerona na 70. dodjeli Oscara osvojio rekordnih 11 zlatnih kipića, a bio je nominiram u 14 kategorija. Film "Ben Hur" (1959.) do tog trenutka držao je tron, a uspješniji od "Titanica" bio je još jedan film u režiji Jamesa Camerona - Avatar (2009.) koji je osvojio tri Oscara, a zaradio je - i to prvi u povijesti - 2 bilijuna dolara! 

Video možete pogledati ovdje: 







 

18. travanj 2024 08:02