StoryEditorOCM
Noćni životLJETA U VALAMARU

Koncert Mie Dimšić

Piše PSD.
30. srpnja 2018. - 13:30

Iz grupacije Valamar najavljuju kako će, nakon sjajnog koncerta Plavog Orkestra koji je ovog petak rasplesao kamp Solitudo, raznoliki program Ljeta u Valamaru biti nastavljen i obog tjedna. Tako će vruću ljetnu noć na Trgu od fontane ovog petka, 3. kolovoza od 21 sat uljepšati koncert Mije Dimšić.

Višestruko nagrađivana Mia trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica koja je u vrlo kratkom vremenu svojim talentom, pozitivom i pjesmama osvojila naslovnice brojnih časopisa i vrhove glazbenih top lista.

O kvaliteti Mijinog glazbenog izričaja govore i brojne strukovne nagrade. Tako se, uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom „Sunce, oblak, vjetar“, nagradu „Zlatni val“ za „Život nije siv“, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, priznanje „Zlatna ploča“ za najprodavaniji album u Hrvatskoj na ovogodišnjoj dodjeli nagrada glazbenih nagrada „Porin“ „okitila“ s čak šest kipića. Za Mijine koncerte traži se karta više, a zašto je to tako, ne propustite saznati ovog petka na Trgu od fontane, a Valamar Riviera vas „časti“ besplatnim ulazom.

Iz Valamara pozivaju i na Open Air Cinema projekcije u parku Maslinata gdje će, u četvrtak s početkom u 21 sat moći, građani u društvu svojih najmlađih, moći uživati u sinkronizaciji animiranog filma „Neparožderi“, dok je nedjelja, također u 21 sat, rezervirana za toplu i dirljivu priču „Čudo“ s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom u glavnoj ulozi.

20. travanj 2024 08:28