StoryEditorOCM
Modadizajnerima kao da fali daska u glavi...

Torbe koje šokiraju dizajnom, od Balenciage do Vuittona. Ako imate doma gambelu ili broku Jupola, sad ste IN!

Piše Gloria.hr
8. rujna 2022. - 10:47

Udaljavajući se od minimalizma, moda je u posljednje vrijeme vidjela niz komada maksi i nadrealističnog dizajna i to ponajviše u - torbicama. S nedavnim lansiranjem Balenciagine torbice u obliku vreće za smeće i JW Andersonove 3D printane clutch torbice u obliku goluba, zaokružili smo neke od najnečuvenijih stilova viđenih u posljednje vrijeme. Naš popis uključuje Louis Vuittonovu torbicu Paint Can koja stiže u šest boja i ruksak u obliku jastoga Thoma Brownea, kao i komade modnih kuća u usponu kao što su Solitude Studios i Grace Ling.

Iako izgleda poput vreće za smeće, Balenciagina torbica izrađena je od teleće kože i lakirana, pa zato i visoka cijena. Dolazi u crnoj i bijeloj varijanti. Dizajn, prvi put predstavljen na Demninoj apokaliptičnoj pisti za jesen/zimu 2022., upotpunjen je suptilnim logom na prednjoj strani torbice.

Nije iznenađenje da brend kao što je Balenciaga predstavlja dizajn poput vreće za smeće za gotovo 2000 američkih dolara, kad je njihova ružičasta velika torba 2019. koštala 1490 dolara. Modni kritičari ipak kažu da se pripremimo za Instagram "bombardiranje" fotografijama ove torbice.

 

Ova torba koju je dizajnirao pokojni Virgil Abloh nalikuje limenci s bojom s otisnutim monogramom Louisa Vuittona i kpšta 17 i pol tisuća kuna. Da dobro ste pročitali. Ponuđena u raznim bojama - ljubičastoj, žutoj, zelenoj, narančastoj, crvenoj i plavoj - torbica preko ramena prvi put je debitirala na pisti Louis Vuitton FW22 kad je predstavljena muška kolekcija, što je bila proslava pokojnog dizajnera.

Kao što je objašnjeno u opisu proizvoda, Paint Can je "dovoljno prostran za dva telefona i druge osobne stvari". Ova torba svakom će stylingu pružiti notu razigranosti.

23. travanj 2024 20:27