StoryEditor
Zagoraodluka 26. kolovoza

Županija za nagradu predlaže - Gangstera! Ovogodišnja priznanja za životno djelo trebali bi dobiti glumac Filip Radoš te Pavao Bonačić Proti

20. kolovoza 2020. - 17:26
Bračni posrednik s imotskom adresom na popisu je ovogodišnjih laureata Mario Todorić/Arhiv/HANZA MEDIA

Nedjeljko Babić Gangster, bračni posrednik s imotskom adresom, predložen je za ovogodišnju Nagradu Županije, a o njemu i ostalim predloženim laureatima pojedinačnih i skupnih priznanja trebali bi odlučivati regionalni vijećnici na svojoj sjednici koja je najavljena za srijedu 26. kolovoza.

Nagrade za životno djelo trebali bi dobiti glumac Filip Radoš, prvak Drame HNK, te Pavao Bonačić Proti, ravnatelj Hrvatskog Crvenog križa na otoku Braču.

Uz Gangstera, laureati osobnih priznanja postat će doc. dr. Tomislav Franić, psihijatar u KBC-u i predavač na Medicinskom fakultetu, Prošper Miličić, poznati hvarski glumac-amater, te Josip Radić.

Za kolektivne županijske nagrade predložene su članice klape "Neverin" iz Kaštel Lukšića, Kulturno-umjetnička udruga "Mosor" iz Gata i Kulturno- umjetničko društvo željezničara "Filip Dević" iz našega grada.

Osim spomenutih točaka, regionalni zastupnici trebali bi raspravljati i o izvršenju županijskog proračuna u prvoj polovici ove godine, kao i o realizaciji financijskog plana Županijske uprave za ceste u istom razdoblju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. siječanj 2021 15:43