StoryEditor
Zagorausred bijela dana

Vozili cestom u Gornjoj Žeževici, pa im put presjekli vukovi: ‘Očima nismo mogli vjerovati, prve kuće su udaljene samo 300 metara!‘ Pogledajte video

Piše Mladen Nejašmić
10. travnja 2021. - 18:12
Ilustracija/ Shutterstock

Kada usred bijela dana susretnete vukove u laganoj šetnji nekih tristotinjak metara od prvih kuća i to posred lokalne prometnice, ostanete malo je kazati, frapiran. Upravo tako, zgranuto se osjećala i Ivana Kalajžić koja je jutros svjedočila neobaveznoj "ljubavnoj" šetnji vuka i vučice.

Naime, ona i njen zaručnik Luka Udovičić snimili su iz svog automobila "ljubavni par" na cesti između zaseoka Bolčići i Šarići u Gornjoj Žeževici. 

- Jednostavno nisam mogla vjerovati vlastitim očima. Nemam riječi kojima bi opisala ovaj naš bliski susret. Najprije smo pomislili da su psi lutalice, ali brzo smo shvatili da se radi o opasnim zvijerima. Prolazili smo često tom cestom, al' nikad ništa. Pričali su ljudi da čine štetu na stoci, ali da su ih vidjeli onako nonšalantno da trčkaraju cestom, bome nitko se nije pohvalio. U svakom slučaju nije ih zgodno vidjeti još tako blizu sela i djece, sama pomisao ledi krv u žilama - prestrašeno će Ivana. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2021 20:55