StoryEditor
ZagoraKORONA NE POSUSTAJE

Virus se pojavio i u Osnovnoj školi Vrgorac i tamošnjoj Hitnoj pomoći, za koju je izuzetno važno da radi u punom sastavu jer pokriva ogromno područje

Piše Mate Primorac
21. listopada 2020. - 12:54
Nikola Vilić/Cropix

Nažalost, koronavirus probija se u OŠ "Vrgorac" i na Hitnu pomoć, no za sada obje ustanove normalno funkcioniraju i nema nikakvih problema u njihovu radu.

- Jedno dijete je pozitivno, no ono nije išlo u školu tako da razred ne treba ići u samoizolaciju. Međutim, imamo još troje djece koja su u samoizolaciji, jer im stariji članovi obitelji imaju simptome - kazao nam je prof. Krešimir Kuran, ravnatelj OŠ "Vrgorac", dodavši da je sve u školi dobro, te da se nastava održava uz epidemiološke preporuke.

Dvoje zaposlenika vrgoračke Hitne pomoći pozitivno je na COVID-19, a dvoje je završilo u samoizolaciji. Pokušali smo doći do voditeljice Hitne pomoći dr. Tomislave Ramić i ravnatelja dr. Lea Luetića, no do završetka ovog teksta nitko nije odgovarao na naše pozive.

Neslužbeno doznajemo da se Hitna nekako "pokrpala" s dijelom osoblja sa strane, dok jedan dio radnika nema slobodnih dana nego rade skoro non-stop. Izuzetno je važno da Hitna pomoć u Vrgorcu radi u punom sastavu jer pokriva ogromno područje, 284 kilometra kvadratna, na kojem je smješteno 27 mjesnih odbora i dio autoceste A1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. studeni 2020 13:27